Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2023 La pirotècnia Mediterráneo confirma la seva participació al Concurs de Focs

La pirotècnia Mediterráneo confirma la seva participació al Concurs de Focs

La pirotècnia Mediterráneo confirma la seva participació al Concurs de Focs

Aquest dijous s'ha produït un accident amb persones ferides a la fàbrica de l'empresa
07/07/2023

Aquest matí l’Ajuntament de Tarragona ha rebut la confirmació de la participació de la pirotècnia del Mediterráneo al Concurs de Focs Artificials Ciutat de Tarragona aquest dissabte (22.30 h), després d’haver patit ahir al matí un greu accident a la seva seu de València, amb dos treballadors ferits. 

Des de la conselleria de Cultura i Festes, qui han estat en contacte constant amb la Pirotècnia, la consellera Sandra Ramos ha volgut agrair aquesta decisió  “ressaltant el compromís de Mediterráneo amb el concurs i amb la ciutat” i ha destacat “en un moment tant difícil a nivell logístic i emocional és un sobreesforç i no podem res més que agrair-los”. Així mateix Ramos ha afegit també “l’agraïment de la resta del món pirotècnic de qui hem rebut el suport i col·laboració mútua en tot moment”. 

Cal recordar que la pirotècnia Mediterráneo ja és una habitual en els darrers anys de concurs, venint quatre vegades a Tarragona i sent la guanyadora en les dues edicions passades (2022 i 2019) i quedar en segon lloc el 2018.

Segells de reconeixement d'administració oberta