Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2023 L'Ajuntament se suma al 10è Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT)

L'Ajuntament se suma al 10è Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT)

L'Ajuntament se suma al 10è Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT)

El certamen de noves dramatúrgies oferià 15 espectacles del 30 d'agost al 3 de setembre en diferents espais de la ciutat
L'Ajuntament se suma al 10è Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT) Foto: Tjerk van der Meulen.
04/07/2023

Aquest matí s’ha presentat en roda de premsa el 10è Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT), al qual hi ha assistit, entre d’altres autoritats, l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales. El gestival, que enguany compta amb 15 espectacles durant 5 dies, del 30 d’agost al 3 de setembre, ha donat un impuls enguany obrint-se a nous escenaris i noves propostes que el seu director, Joan Negrié, ha explicat durant l’acte. 

Per la seva banda, l’alcalde de Tarragona ha volgut destacar la importància d’aquest esdeveniment agraint el lideratge i convicció de la Sala Trono, així com el compromís per part de tots els col·laboradors per a fer més gran el festival. “Treure la cultura al carrer i omplir la ciutat d’arts escèniques és el que el FITT demostra any rere any” ha apuntat l’alcalde i “fer-ho amb la qualitat i el nivell de les companyies que ens visiten, sabent arribar a tots els públics, és garantia d’èxit”, ha finalitzat.  

L’Ajuntament participa al FITT des de la Conselleria de Cultura sent un dels principals col·laboradors del Festival i ho fa tant amb pressupost com amb els equipaments municipals i el personal tècnic. Com a novetat d’enguany, a més, des de la Conselleria de Feminismes i Igualtat i LGTBI+, amb el servei de canguratge municipal, que és un dels quatre serveis que engloba el programa ‘Temps x cures’ i que és totalment gratuït.  

Consulteu la programació completa del FITT 2023 al web www.fitt.cat.

Segells de reconeixement d'administració oberta