Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2023 L'artista iraniana resident a Tarragona Farnaz Heshmat presenta el "Arte desde el silencio"

L'artista iraniana resident a Tarragona Farnaz Heshmat presenta el "Arte desde el silencio"

L'artista iraniana resident a Tarragona Farnaz Heshmat presenta el "Arte desde el silencio"

En l'exposició s'hi apleguen unes 60 obres on s'hi barregen els quadres botànics i els dibuixos en tinta
22/11/2023

Fins al 3 de desembre es pot veure a l’Ajuntament de Tarragona la darrera exposició de l’artista Farnaz Heshmat, una dona d’origen iraní que actualment resideix a Tarragona. A la mostra "El arte desde el silencio" es poden veure unes 60 obres repartides en les dues vessants de la creadora: els quadres botànics i els dibuixos en tinta. L’apartat d’art botànic consta de diverses seccions temàtiques, com animals, composicions clàssiques i modernes, quadres de rams, o monogrames.

Aquesta representació de l’art botànic és un reflex de la meditació a la naturalesa, que crea una sensació de vitalitat i frescor. Aquest és un treball molt meticulós que mostra detalls molt concisos de la naturalesa i deixa veure les meravelles naturals que ens envolten. Els quadres de pintures a la tinta consisteixen majoritàriament en miniatures perses i en línies abstractes, tot i que també s'hi podran veure algunes impressions fetes a mà, a través del lli. L’art lineal abstracte revela les pròpies meditacions en forma de línies que s’inspiren en textures i patrons de la naturalesa. 

Segells de reconeixement d'administració oberta