Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2023 'Rojos' enceta el cicle d'arts escèniques de primavera al Teatre Tarragona aquest divendres

'Rojos' enceta el cicle d'arts escèniques de primavera al Teatre Tarragona aquest divendres

'Rojos' enceta el cicle d'arts escèniques de primavera al Teatre Tarragona aquest divendres

L’espectacle de la companyia de dansa Miquel Barcelona també s’emmarca en el programa de Memòria Històrica
28/02/2023

Aquest dissabte a les 20 h, el Teatre Tarragona estrenarà el cicle d’arts escèniques de Tarragona Cultura per aquesta primavera amb Rojos. Aquest muntatge de la companyia Miquel Barcelona és resultant d’una recerca de dos anys sobre la postguerra de la Guerra Civil escenificada per Miquel Barcelona, Helena Gispert, Martí Güell i Bea Vergés. El resultat té el llenguatge de la dansa contemporània, però busca submergir-se en la memòria de l’espai on es representa. Després del camí recorregut a través de la recerca que segueix viva, la producció és una oportunitat per escoltar, aprendre, reparar i visibilitzar.  

Previ a aquest espectacle, que s’emmarca en el programa municipal de Memòria Democràtica que enguany se centra en el 85è aniversari dels bombardejos sobre la ciutat de Tarragona, divendres a les 18 h a la plaça del Rei es presentarà el muntatge en format de carrer. I a les 20 h, al vestíbul del Teatre Tarragona, es farà la ponència ‘Posar cos a la memòria’ amb la companyia artística.  

Les entrades estan a la venda, presencialment al web municipal i a la taquilla del Teatre Tarragona en horari d’atenció al públic. 

Segells de reconeixement d'administració oberta