Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2023 Surt a licitació la instal·lació d’un ascensor interior que doni accessibilitat a l'escenari Teatre Tarragona

Surt a licitació la instal·lació d’un ascensor interior que doni accessibilitat a l'escenari Teatre Tarragona

Surt a licitació la instal·lació d’un ascensor interior que doni accessibilitat a l'escenari Teatre Tarragona

El termini per presentar ofertes finalitza el 8 de febrer
 Surt a licitació la instal·lació d’un ascensor interior que doni accessibilitat a l'escenari Teatre Tarragona Foto: Isaias Mena.
24/01/2023

L’Ajuntament de Tarragona ha tret a licitació el subministrament i les obres auxiliars necessàries per a la instal·lació d’un ascensor interior que doni accessibilitat a l’escenari del Teatre Tarragona.  

La instal·lació d’aquest nou ascensor a l’equipament permetrà la mobilitat en l’àmbit tècnic i artístic a l’interior del teatre. Segons ha expressat la consellera de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Inés Solé, “d'aquesta manera, companyies teatrals que comptin amb actors en cadira de rodes o amb problemes de mobilitat podran actuar en aquest equipament, cosa que fins ara era impossible, ja que l'escenari no era un espai accessible”. Cal recordar que el Tarragona té ascensor per al públic en general, però no per a arribar a la zona d'actuació. “Amb aquest nou ascensor, el Teatre s’adapta a la nova normativa en matèria d’accessibilitat”, ha explicat Solé.  

L’import de la licitació és de 37.439,01 € més el 21% en concepte d’IVA, que suposa 7.862,19€ amb un total de 45.301,20 €. Aquesta actuació ha estat subvencionada en un 60 % per la Diputació de Tarragona gràcies a una subvenció en matèria d’inversions en equipaments municipals culturals o d’interès ciutadà, en béns inventariables per a aquests equipaments i en elements patrimonials dels ajuntaments, les entitats municipals descentralitzades i altres ens dependents de la demarcació de Tarragona. 

La data límit de presentació d’ofertes és el pròxim 8 de febrer. L'adjudicació recaurà en el licitador que compleixi amb totes les especificacions tècniques exposades en el projecte de les obres i plec tècnic i que ofereixi el preu més baix. 

Consulteu els detalls de la licitació al Perfil de contractant de l'Ajuntament de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta