Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2023 Tret de sortida del XXIII Festival REC

Tret de sortida del XXIII Festival REC

Tret de sortida del XXIII Festival REC

El Teatre Metropol ha acollit aquest dimecres a la tarda l'acte d'inauguració del festival de cinema
Tret de sortida del  XXIII Festival REC Imatge de la inauguració del festival.
22/11/2023

El Teatre Metropol ha acollit aquest dimecres al a tarda la inauguració del XXIII Festival REC. L'acte ha comptat amb la participació de la consellera de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos; diferents consellers de la corporació; el director del Festival REC, Xavier García Puerto; així com amb representants d’institucions i entitats col·laboradores.  El Metropol és enguany la seu principal del festival.

A la cerimònia inaugural també ha assistit Valérie Delpierre, productora de Teresa, film inaugural d’aquesta nova edició del REC. El passi aquest dimecres a Tarragona de Teresa suposa l’estrena a Catalunya just abans de la seva arribada a sales comercials de la nova pel·lícula de Paula Ortiz, una de les estrenes més rellevants de l’escena nacional d’aquest 2023. 

Aquesta nova edició del REC s’allargarà fins aquest diumenge 26 de novembre i comptarà amb prop de 25 projeccions, moltes d’elles estrenes a Catalunya i Espanya, en diferents espais de la ciutat. Amb el Teatre Metropol com a seu del Festival, el REC 2023 també se celebrarà al Teatre Tarragona —amb una programació especial el dissabte 25 de novembre— el Teatret del Serrallo, el Bar Alquimista i el Museu d’Art Modern de Tarragona (MAMT).  

Segells de reconeixement d'administració oberta