Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2024 Demà es posen a la venda les entrades del primer concert del Sona Flamenc

Demà es posen a la venda les entrades del primer concert del Sona Flamenc

Demà es posen a la venda les entrades del primer concert del Sona Flamenc

El 'cantaor' Israel Fernández serà al Teatre Tarragona el proper 12 d'octubre
Demà es posen a la venda les entrades del primer concert del Sona Flamenc El 'cantaor' Israel Fernández actuarà a Tarragona el proper 12 d'octubre.
10/07/2024

Demà dijous 10 de juliol al matí es posen a la venda les entrades per a un dels concerts que conformaran la programació del Festival Sona Flamenc que se celebrarà del 7 al 13 d’octubre a diferents espais de la ciutat. Es tracta del cantaor Israel Fernández, que actuarà el 12 d’octubre a les 21h al Teatre Tarragona, acompanyat pel guitarrista Diego del Morao. El preu de l’entrada és de 28€.

El concert serà un recorregut per la seva discografia, amb un cant que conflueix entre el flamenc més pur i tradicional i la contemporaneïtat i transgressió que el caracteritzen i que l’han convertit en el gran artista que és. Dins el repertori que oferirà, podrem escoltar el seu últim treball Pura Sangre, un àlbum més íntim i autèntic del mestre.

Podeu adquirir les entrades demà dijous 11 de juliol a partir de les 11h a entrades.tarragona.cat.

Segells de reconeixement d'administració oberta