Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2024 Disc 45 guanya la Disfressa d'Or 2024

Disc 45 guanya la Disfressa d'Or 2024

Disc 45 guanya la Disfressa d'Or 2024

Som Urban ha aconseguit el segon premi de la gala d’enguany, que ha reunit gairebé 3.000 persones a la Tarraco Arena Plaça
Disc 45 guanya la Disfressa d'Or 2024 Foto: Alejandro Navarro
04/02/2024

La comparsa Disc 45 és la guanyadora d’aquesta edició de la Disfressa d’Or, un certamen que enguany arriba als seus 25 anys i que any rere any ha anat creixent amb qualitat, èxit de públic i participació. Enguany son 14 les comparses que han competit i ho ha fet amb una gala carregada de sorpreses i amb una presentadora de luxe, la cantant i actriu Patricia Fernández i amb la novetat, a més, que la gala ha estat retransmesa en directe per Tac12.

Aquesta nit Disc 45 ha aconseguit el suport del jurat amb la seva proposta titulada Desfilada del Dia dels Morts. El segon premi ha anat a parar a la comparsa Som Urgan, que ha sortit a l’escenari amb la temàtica Pati d'Armes. Ambdues s’han endut un premi econòmic de 800€ com a primer Premi Parc Central i el segon, de 500€.

La resta de participants que han estat l’Albada, Amics de la Part Alta, Colours Fantasy, Comparsa Carmelites, Fotem-li Canya, La Ballaruga, la Unió d’ACUAE, Magic Dansa, Nou Ritme, Sinhus Sport, Spectrum Comparsa i Platinum; han omplert la Tarraco Arena Plaça de l’esperit més carnavaler i amb gairebé de 3.000 espectadors molt entregats al certamen.

  

Segells de reconeixement d'administració oberta