Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2024 El Dia Internacional de la Dansa arriba a Tarragona

El Dia Internacional de la Dansa arriba a Tarragona

El Dia Internacional de la Dansa arriba a Tarragona

La ciutat celebrarà aquesta jornada amb un seguit d’actes organitzats per l’Ajuntament amb la col·laboració d’entitats
El Dia Internacional de la Dansa arriba a Tarragona Alba Mariné
26/04/2024

El proper dilluns, 29 d’abril a les 18h, ballarins i ballarines de les 6 escoles de l’Associació pel Foment de la Dansa de Tarragona protagonitzaran l’emblemàtica barra al balcó del Mediterrani, amb la presentació d’exercicis bàsics de dansa clàssica. La primera barra serà la dels petits ballarins amb la presentació de quatre petits exercicis bàsics de dansa clàssica; la segona serà la dels adolescents i adults, amb sis petits exercicis de dansa clàssica més elaborats. 

Abans, el mateix escenari acollirà la lectura del manifest institucional, que anirà a càrrec de la consellera de Cultura de l’Ajuntament, Sandra Ramos.

La celebració del Dia Internacional de la Dansa però començarà abans, dissabte 27 d’abril , de 17 a 19 h, es durà a terme la Mostra de Dansa al Parc del Francolí, un espai obert a totes les escoles, espais culturals o centres relacionats amb la dansa, de diferents estils i edats, que hi ha a la ciutat i voltants. Un esdeveniment a l’aire lliure amb l’objectiu de fomentar i agermanar la dansa a la ciutat de Tarragona. 

L’altre acte, serà diumenge 28 d’abril, a les 18 h i a les 20 h amb la celebració de la Gala de dansa de les escoles associades. A les 18 h serà el torn dels més petits, de 4 a 12 anys; i a les 20 h el dels joves i adults. Els alumnes compartiran les seves coreografies i fusionaran la música, l’esforç i l’emoció en un mateix espectacle.

Tots els actes estan organitzats per l’Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona, amb la col·laboració de l’Associació per al Foment de la Dansa de Tarragona. La voluntat d'aquestes activitats és ser el punt de trobada entre els alumnes d'aquestes escoles i la ciutadania en general; i representar la màxima pluralitat d'estils i d'edats, amb l’objectiu d’aconseguir un ambient festiu per a tota la ciutat al voltant del dia internacional de la dansa. 

Més informació a través del web: Dia Internacional de la Dansa (tarragona.cat)

 

Segells de reconeixement d'administració oberta