Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2024 El Pla estratègic TGN Cultura completa el trimestre amb dues taules sobre arts escèniques i lletres

El Pla estratègic TGN Cultura completa el trimestre amb dues taules sobre arts escèniques i lletres

El Pla estratègic TGN Cultura completa el trimestre amb dues taules sobre arts escèniques i lletres

En aquestes taules els participants tindran l'oportunitat de compartir la diagnosi que presenta el seu sector i fer propostes d'acció concretes, que serviran per donar resposta als reptes més importants del Pla estratègic
12/03/2024

L’Ajuntament de Tarragona arriba al final del primer trimestre de 2024 amb dues noves taules de treball dins el procés participatiu del Pla estratègic Tarragona Cultura. Es tracta de la d’arts escèniques, aquest dijous 14 de març, a la sala Josep Yxart del Teatre Tarragona, i de la de lletres, el proper dimecres 20 de març, al Centre Cultural Antic Ajuntament. Ambdues sessions estan convocades a les 18 h, amb una durada prevista de dues hores.

En el cas de les arts escèniques, es tracta de la primera de les dues convocatòries previstes. En el de lletres, ja és la segona trobada i, per tant, es fixaran les conclusions i s’ordenaran les prioritats apuntades en la primera reunió del passat febrer, en la qual ja van participar una trentena de persones. Les taules seran dinamitzades, respectivament, per la cooperativa El Far i per la fundació En Xarxa.

La crida va adreçada a agents dels dos sectors ara convocats, companyies, grups, representants d’associacions culturals, col·lectius informals, creadores i creadors, empreses, docents i ciutadania en general. L’accés és lliure i gratuït. L'objectiu del Pla estratègic és fer una diagnosi de situació i crear una estratègia cultural per a la ciutat, amb un horitzó temporal a mitjà termini, que permeti donar estabilitat i millorar les polítiques culturals municipals.

Si voleu més informació sobre el Pla estratègic, cliqueu sobre aquest enllaç.

Segells de reconeixement d'administració oberta