Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2024 El Pot Petit actuarà per festes de Santa Tecla a l’Anella Mediterrània

El Pot Petit actuarà per festes de Santa Tecla a l’Anella Mediterrània

El Pot Petit actuarà per festes de Santa Tecla a l’Anella Mediterrània

L’actuació del conegut grup infantil serà el 15 de setembre i les entrades es poden adquirir des d’aquest dimarts
05/03/2024

Torna a Tarragona un dels grups més populars pel que fa a la música infantil en català. El Pot Petit actuarà a l’Anella Mediterrània el pròxim 15 de setembre a les 19 h, emmarcat dins el programa de les festes de Santa Tecla.

El grup portarà a la ciutat un espectacle de gran format amb la Black Music Big Band, amb una vintena de músics a dalt de l’escenari acompanyats pels mítics Pau i Jana, els protagonistes indiscutibles de l’imaginari màgic d’El Pot Petit.

El Pot Petit són un dels grups per a públic familiar més destacats del país. Els seus espectacles combinen la música amb titelles, teatre i humor. La Black Music Big Band és una iniciativa de la Fundació Casa de la Música de les comarques gironines i el Black Music Festival. És la primera Big Band formada per joves entre 16 i 25 anys i se centra en estils com el soul i el funk. Les dues propostes presentaran un espectacle comú convertit en una festa molt animal on rebran la visita de molts dels seus amics i amigues.

El concert serà accessible amb llengua de signes catalana i comptarà amb servei de bucle magnètic i motxilles vibratòries. 

Les entrades es posen a la venda aquest mateix dimarts, dia 5 de març, a les 12 h, a www.tarragonamusicfestival.com i a www.tarracoarena.com. El preu de l’entrada és 16 € més despeses de gestió i existeixen pack de descompte familiars a partir de 3 persones.

Aquest nou espectacle del Pot Petit amb la Black music Big Band farà parada aquest estiu, a banda de a Tarragona durant les festes de Santa Tecla, també al Petit Embassa’t de Sabadell, al Magnific Fest de Lleida; i al Summerfest Cerdanya de Puigcerdà, entre d’altres.

Segells de reconeixement d'administració oberta