Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2024 El Teatre Tarragona i el Teatre del Centre Cívic de Torreforta proposen un cap de setmana per a tots els gustos

El Teatre Tarragona i el Teatre del Centre Cívic de Torreforta proposen un cap de setmana per a tots els gustos

El Teatre Tarragona i el Teatre del Centre Cívic de Torreforta proposen un cap de setmana per a tots els gustos

Les arts escèniques creuen les parets del Teatre Tarragona per fer gala dels altres teatres municipals de la ciutat aquesta temporada
09/05/2024

La programació d’arts escèniques de Tarragona Cultura 2024 proposa tres espectacles per aquest cap de setmana: dos al Teatre Tarragona i un altre al teatre del Centre Cívic de Torreforta.  

Nus, el divendres a les 20 h, és una peça de circ contemporani en solo que, a través d’un trapezi fix, un sistema de politges i la figura d’un cavall, immergeix l’espectador en un imaginari quotidià i cru com és una pèrdua. A partir de la poesia, la imaginació i tocs d’humor busca visibilitzar, sense complexos, el dol i les diverses maneres de transitar-lo.

Su realismo, diumenge a les 18 h, és una dansa contemporània que trenca amb el concepte de bellesa a través d’un recorregut oníric d’imatges inspirades en els grans creadors surrealistes. L’espectacle de la Compañía Psico Ballet està integrada per un total de quaranta ballarins, tot i que en gira n’actuen entre quinze i vint, és una companyia inclusiva, que fomenta les interrelacions entre joves amb discapacitat i sense.

Com a part de les novetats, aquesta temporada arts escèniques creuen les parets del Teatre Tarragona per fer gala dels altres teatres municipals de la ciutat amb col·laboració de la Xarxa de Centres Cívics. Amb l’espectacle Testament, aquest dissabte 11, a les 19 h, podreu gaudir de teatre al Centre Cívic de Torreforta. Testament tracta d’un home que canta desafiant amb un ull de vidre. Abocant als records, les arrels i les identitats universals.

Les entrades es poden adquirir a través del web o a les taquilles del mateix teatre.

Segells de reconeixement d'administració oberta