Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2024 Jorge Acebo roda el ‘teaser’ del seu proper film amb el suport de la Tarragona Film Office

Jorge Acebo roda el ‘teaser’ del seu proper film amb el suport de la Tarragona Film Office

Jorge Acebo roda el ‘teaser’ del seu proper film amb el suport de la Tarragona Film Office

El cineasta prepara a Tarragona ‘Aurora’, el seu segon llargmetratge després de l’aclamat ‘Occidente’
22/02/2024

Jorge Acebo ha rodat entre el 16 i el 18 de febrer el teaser del que serà el seu proper film, Aurora, amb el suport de l’oficina d’atenció als rodatges de l’Ajuntament de Tarragona, la Tarragona Film Office, la Diputació de Tarragona i el Port de la ciutat. Les localitzacions del teaser són, entre d’altres, el Port de Tarragona, la platja dels Capellans i el barri de Bonavista i es preveu que, després d’una postproducció de dos mesos, estigui enllestit al mes de maig.

El cineasta tarragoní prepara el seu segon llargmetratge després de l’aclamat Occidente, que també va ser rodat en bona part a la ciutat. En el cas d’Aurora, la major part de les localitzacions seran de la ciutat, amb la zona portuària i els barris marítims com a localitzacions principals i zones molt concretes que encaixin amb l’estètica del film.

Aurora és, segons s’explica al dossier del projecte, “una pel·lícula que vol fer reflexionar el gran públic sobre la societat contemporània” i on “el desarrelament, la impossibilitat de formar part d’un lloc i d’una comunitat” és la temàtica principal.

El film estarà protagonitzat per Gonzalo Cunill, actor argentí amb una trajectòria internacional i multidisciplinar, conegut, entre d’altres per les seves aparicions a l’esmentada OccidenteVania, de Carla Simón, o a les sèries MerlíCuéntame El cor de la ciutat.

La previsió per al desenvolupament del projecte és llançar el teaser al maig d’aquest any i continuar la cerca de finançament per dur a terme el llargmetratge, previsiblement al 2025.

Segells de reconeixement d'administració oberta