Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2024 La màgia s’apodera dels escenaris de Tarragona del 7 al 27 d’abril amb la 18a edició del festival Teatre Màgic

La màgia s’apodera dels escenaris de Tarragona del 7 al 27 d’abril amb la 18a edició del festival Teatre Màgic

La màgia s’apodera dels escenaris de Tarragona del 7 al 27 d’abril amb la 18a edició del festival Teatre Màgic

Enguany el festival programa dos espectacles de màgia solidària a favor de les entitats Aspercamp i el Club Vaixell
04/04/2024

El món de la màgia serà el protagonista dels escenaris de Tarragona del 7 al 27 d’abril amb la divuitena edició del festival Teatre Màgic, que un any més tornarà a oferir una selecció dels espectacles d’il·lusionisme més innovadors de l'actualitat.

El festival, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, és dirigit pel tarragoní Mag Gerard, amb una llarga i destacada trajectòria dins del món de l’il·lusionisme.

La consellera de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos, i el Mag Gerard, han explicat en roda de premsa aquest matí el detall d’aquesta nova edició. La consellera Ramos ha assenyalat que “novament, la ciutat de Tarragona viurà un mes dedicat a la màgia amb una programació variada i de qualitat per a tots els públics. El Festival Internacional Teatre Màgic s’ha convertit en un referent, després de comptar amb diferents premis mundials de màgia que han actuat a la ciutat en els darrers anys i del qual ens sentim molt orgullosos”.

Per la seva banda, el Mag Gerard ha anunciat que “enguany, visitaran la ciutat i el festival artistes de Catalunya, Madrid, França i l’Argentina amb els espectacles més innovadors”.

L’espectacle "Màgia per deixar-te bocabadat", amb Jean Philippe Atchoum, Christian Miró, El Magow, Mireia i el Mag Gerard, serà l’acte inaugural del festival el pròxim 7 d’abril, a les 18 h, al Teatre Tarragona. Aquesta proposta per a tota la família ofereix un fantàstic viatge on la màgia es fusionarà amb les titelles, les ombres xineses i el teatre.

Com a novetat d’aquesta edició, el festival programarà dos espectacles de màgia solidària a l’Antiga Audiència a favor de les entitats Aspercamp i el Club Vaixell amb la finalitat que la il·lusió pugui arribar a tothom el 13 d’abril a la tarda.

Les localitzacions dels espectacles seran la Sala Trono amb Gonzalo Albiñana, Ariel Hamui i Sergi Arnentano; la Biblioteca Pública de Tarragona amb un espectacle de màgia amb llibres; al Diari d’un mag amb la màgia interactiva de Daniel Arbonés, a l’Espai Kesse amb una masterclass de trucs de màgia i el cabaret màgic de l’Eduard Juanola.

Més informació al web oficial del Festival Internacional Teatre Màgic: www.teatremagic.es.

Les entrades es podran comprar en els següents webs:

entrades.tarragona.cat , www.salatrono.cat , www.aspercamp.cat i  www.clubvaixell.org.

Us en podeu descarregar el programa clicant sobre aquest enllaç.

Segells de reconeixement d'administració oberta