Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2024 L'Espai Jove Kesse acull aquest dimarts la 5a edició del cicle de documentals 'En Primer Pla'

L'Espai Jove Kesse acull aquest dimarts la 5a edició del cicle de documentals 'En Primer Pla'

L'Espai Jove Kesse acull aquest dimarts la 5a edició del cicle de documentals 'En Primer Pla'

Les obres, realitzades per alumnes de Comunicació Audiovisual de la URV, es podran veure a partir de les 18.30 h amb accés lliure
29/04/2024

Sis curts documentals realitzats per l'alumnat de tercer curs de Comunicació Audiovisual de la Universitat Rovira i Virgili formen la 5a edició del cicle de cinema ‘En primer pla’ que es podrà veure demà, dimarts 30 d'abril, a les 18.30 h a l'Espai Jove Kesse.

Aquests curtmetratges han comptat amb el suport i la col·laboració del Servei Municipal Tarragona Jove i serveixen com a eina d’anàlisi de la realitat juvenil i com a mecanisme de participació. En primer pla pretén aportar valor en l’aprenentatge i la conscienciació en temàtiques i causes claus d’afectació de la condició juvenil a través de la no-ficció amb perspectiva de gènere. Amb aquestes històries, que es basen en vivències de persones del Camp de Tarragona, les peces pretenen conscienciar sobre problemàtiques presents entre la gent jove en el dia a dia.

Aquest cicle de cinema documental s'emmarca en el Pla Local Tarragona Jove com a eina d'anàlisi de la realitat juvenil i mecanisme de participació, permetent mantenir el pla viu i dinàmic en constant revisió. En primer pla pretén aportar valor en l'aprenentatge i la conscienciació en temàtiques i causes claus d'afectació i la condició juvenil.

Es pot consultar el detall de la programació a tarragonajove.org/enprimerpla24

Segells de reconeixement d'administració oberta