Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2024 Lliurament del VII Premi CEPAC per a treballs universitaris de temàtica castellera

Lliurament del VII Premi CEPAC per a treballs universitaris de temàtica castellera

Lliurament del VII Premi CEPAC per a treballs universitaris de temàtica castellera

El premi se l'ha endut Elisenda Plana per “Proposta de glossari terminològic CA-ES del món casteller”
21/02/2024

El Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells (CEPAC), amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i la Biennal Concurs de Castells, ha lliurat aquest dimecres a la tarda el VII Premi CEPAC per a treballs de recerca universitària de temàtica castellera. En aquesta ocasió, el guardó ha premiat l’obra d’Elisenda Plana Armengol, “Proposta de glossari terminològic CA-ES del món casteller”, treball de final de grau en Traducció i Interpretació (UPF). També s’ha concedit un accèssit a Pau Marcé Arroyo per “Estudi de transformació d’un local casteller a un centre cultural”, treball de final de Màster en Gestió Cultural (UOC-UdG). 

L’acte s’ha celebrat al Centre Cultural Antic Ajuntament i ha estat presidit per la consellera de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos. També hi han estat presents la directora de la Càtedra URV per a l’Estudi del Fet Casteller, Marta Calull, i un representant de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. De la mateixa manera, també ha intervingut l’equip a qui es va atorgar la III Beca CEPAC, convocada conjuntament amb la Càtedra URV per a l’Estudi del Fet Casteller, format per Carles Esteve, Enric Güell i Pau Ricomà. Finalment, l’acte ha servit per a llençar oficialment la convocatòria de la VIII edició del premi.

Segells de reconeixement d'administració oberta