Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2024 Presentació dels projectes artístics de la primera Residència d'Artistes a L'Arxiu

Presentació dels projectes artístics de la primera Residència d'Artistes a L'Arxiu

Presentació dels projectes artístics de la primera Residència d'Artistes a L'Arxiu

Se celebrarà aquest dissabte al matí dins el Festival de Fotografia SCAN
19/01/2024

Aquest dissabte 20 de gener al matí L’Arxiu de Tarragona acollirà la presentació pública dels projectes artístics de la primera residència duta a terme des de l’SCAN, amb col·laboració amb aquest departament. Així doncs els artistes Jorge Alamar, Cris Bartual i Tatiana Donos, ens explicaran com ha estat el seu pas per l’Arxiu Històric Municipal de Tarragona i com han transformat imatges amb contingut fins ara documental, en peces artístiques.  

Aquesta acció ha estat una de les novetats del Festival de Fotografia SCAN Tarragona que va engegar el novembre del 2023, com és la de fer partícips altres departaments municipals que fins ara no havien col·laborat amb el certamen. Així doncs la Primera Residència de Creació i Investigació al Centre d’Imatges de Tarragona/L’Arxiu (CIT), ha estat un èxit i ha servit per apropar dos mons diferents com són l’arxivística i l’art, però que parteixen d’una mateixa essència: la imatge. Dissabte d’11 a 13 h podreu visitar i conèixer el resultat final d’aquest treball. 

Més informació al web de l'SCAN https://www.scan.cat/residencia-larxiu/ 

Segells de reconeixement d'administració oberta