Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2024 Tarragona se suma al festival El Jardí Sonor amb tres concerts en espais emblemàtics de la ciutat

Tarragona se suma al festival El Jardí Sonor amb tres concerts en espais emblemàtics de la ciutat

Tarragona se suma al festival El Jardí Sonor amb tres concerts en espais emblemàtics de la ciutat

L’Amfiteatre romà, el Passeig Arqueològic i el Fòrum de la Colònia, escenaris d’aquesta 5a edició
Tarragona se suma al festival El Jardí Sonor amb tres concerts en espais emblemàtics de la ciutat Imatge de la presentació del festival
03/07/2024

La Cultura i el Patrimoni de Tarragona se sumen enguany al cartell del festival El Jardí Sonor, “una proposta que ens va arribar i no vam poder rebutjar”, apunta la consellera de cultura, Sandra Ramos, “pel seu alt interès tant musical com monumental".  I és que noms com Mishima o Lluís Gavaldà actuaran dins aquest festival en altres espais emblemàtics del territori. En el cas de Tarragona, s'acolliran tres concerts: Raquel Lúa al Fòrum de la Colònia, Guillem Roma a l’Amfiteatre i Júlia Colom al passeig Arqueològic.

A tots tres espectacles s’hi podrà entrar amb el passi tarragoní o a un preu de 6,80 €, alhora que es convidarà a tothom a fer-se el passi. Així mateix, durant els concerts s’oferirà una copa de cava. El conseller de Patrimoni, Nacho García, ha destacat “la voluntat de donar vida als monuments i d’aprofitar una ocasió com aquesta per ampliar el nombre de tarragonins i tarragonines amb el passi”.

Podeu trobar més informació entrant al web d'El Jardí Sonor.

RAQUEL LÚA

Raquel Lúa és sensibilitat, poesia i tradició. La seva proposta fusiona la cançó d'autor amb influències folk i música mediterrània. Podrem gaudir d'un concert emotiu i una veu única en un entorn ple d'història i patrimoni com és el magnífic espai del Fòrum de la Colònia. 

Dia: diumenge 14 de juliol

Hora: 20 h inici del concert (19.30 h obertura portes)

Durada: 80 minuts

Espai: Fòrum de la Colònia

GUILLEM ROMA

Guillem Roma és creativitat, diversitat, autenticitat... Aquest músic català ens captiva amb les seves cançons plenes de màgia, amb una frescor i elegància que sempre desprenen bon rotllo.

Dia: dissabte 24 d'agost

Hora: 20.30 h inici concert (20 h obertura portes)

Durada: 80 minuts

Espai: Amfiteatre romà

JÚLIA COLOM

Júlia és innovació, frescor, tradició... La mallorquina està sorprenent amb la seva proposta que fusiona el jazz, els sons moderns, la cançó mediterrània i la música tradicional mallorquina.

Dia: dimarts 10 de setembre

Hora: 20 h inici concert (19.30 h obertura portes)

Durada: 80 minuts

Espai: Passeig Arqueològic
 

Segells de reconeixement d'administració oberta