Esteu aquí: Inici Cultura Suport cultural Formació i difusió Cultura per a la salut i el benestar

Cultura per a la salut i el benestar

L’objectiu de la cultura per la salut i el benestar és treballar comunitàriament l’art com a eina de millora de la salut integral de les persones.

Des de Suport a la creació i la pràctica cultural s’ofereixen dos recursos per la millora de la salut i benestar de qui ho practiqui: el gimnàs escènic i la farmaciola cultural.

Gimnàs escènic

Aquest Gimnàs escènic és un espai d’entrenament del cos, la veu i la ment en el qual, mitjançant càpsules formatives de les arts escèniques, podeu treballar físicament i de forma integral diverses disciplines per al desenvolupament i millora del benestar. De forma presencial i orientats per un professional, al Gimnàs escènic es treballa la promoció de la salut i la qualitat de vida mitjançant exercicis relacionats amb les arts escèniques tals com l’escalfament en  les diferents disciplines (teatre, dansa, circ, veu i so), la nutrició abans de la dansa o el circ, gesticulacions facials, dinàmiques i improvisacions a partir d’un text...

En aquest apartat veureu les noves sessions i la forma d’inscriure’s (per a majors d’edat):

Taller d'expressió corporal. Parlar en públic

dimecres 29 de maig i 5 de juny


Farmaciola cultural

La Farmaciola Cultural és un espai virtual d’accés lliure que conté píndoles audiovisuals amb consells i recomanacions per la recuperació de la salut del benestar.  És un petit gimnàs escènic que es pot exercir en qualsevol lloc i moment.

Si teniu alguna proposta per treballar la salut i el benestar des de l’àmbit cultural ens podeu escriure a fescultura@tarragona.cat fent-nos una breu explicació.

Segells de reconeixement d'administració oberta