Esteu aquí: Inici Cultura Suport cultural

Què és?

El Programa de suport a la creació i a la pràctica cultural té com a objectiu fomentar i garantir l’accés universal a la cultura, així com promoure i impulsar la pràctica cultural, la creació i l’expressió artística en totes les disciplines. Arran d’aquesta necessitat d’impulsar, incentivar i potenciar la construcció i transformació de la societat des de la vessant cultural, s’afavoreixen espais de participació, circulació, coproducció i gaudi cultural.

El programa engloba diferents conselleries, àrees i serveis municipals (Xarxa de Centres Cívics, Educació, Joventut, Cooperació,...) i treballa conjuntament i de forma coordinada per acollir tota mena de projectes, propostes, activitats i accions i donar-hi suport, ja sigui amb els usos d’espais, infraestructures, eines i recursos, mitjançant la formació, l’assessorament i acompanyament, la difusió..., així com facilitant i fomentant l’accés a la cultura a totes les persones.

Com si fos una finestra única, aquí trobareu la informació que les diferents àrees de l’Ajuntament de Tarragona posen a disposició del suport a la creació i la pràctica cultural. Ara bé, si creieu que la vostra proposta o projecte no es pot ajustar als serveis que es mostren o bé voleu comentar-ho amb nosaltres ens podeu escriure a fescultura@tarragona.cat.

Adreça: Carrer Major, 41 - Tarragona

Telèfon: 977 296 100 ext. 6430

Correu: fescultura@tarragona.cat

El Centre Cultural de l'Antic Ajuntament, seu de Suport a la creació i la pràctica cultural té els següents horaris:

Hivern

De dimarts a dissabte: de 16 h a 21.30 h.

Estiu

De l'1 de juliol fins al 2 d'agost, de dilluns a divendres de 16.30 h a 21.30 h (agost, tancat).

Podeu demanar cita trucant o enviant un correu per ser atesos en diferents franges horàries.

Què fem?

Segells de reconeixement d'administració oberta