Esteu aquí: Inici Cultura Arts escèniques Espectacular Cultura en família

Cultura en família

FRÀGIL

Fràgil és un espectacle per a tots els públics de clown gestual i físic, combinat amb nous llenguatges com la poesia. Des de la sortida de dins d’una simple caixa de cartó, emprendrem un divertit i boig viatge a través de les emocions, la incomunicació i les absurditats humanes, esperant que arribi alguna cosa o algú que doni sentit a la nostra espera.

Caure i aixecar-se. Caure i aixecar-se. Caure i aixecar-se. I enmig de tot això, continuar jugant, continuar somiant i, sobretot, continuar rient-nos de nosaltres mateixos. Perquè, entre caiguda i caiguda, qui no s’enamora?

Edat: tots els públics.

Què
Activitats familiars, Teatre
Quan i on
08/07/2023 19:30 a 20:30
Preu
gratuït

Cistelleria en família

A càrrec de Violeta Cabrera Batet

Farem un taller en família en què veurem diferents peces i fibres vegetals que es fan servir per fer peces de cistelleria. Experimentarem amb algunes fibres vegetals i elaborarem una peça decorativa per penjar.

Edat: + 5 anys (i infants més petits amb l’ajuda d’acompanyants adults)

Què
Activitats familiars
Quan i on
09/07/2023 11:30 a 13:30
Preu
gratuït, amb aforament limitat

Somnis lúdics

Alguna vegada has tingut un malson i t’has volgut despertar però no podies? Paupi sí! Un emmascarat el persegueix mentre ell intenta descobrir la seva identitat. Ho aconseguirà abans de despertar del somni? Tic-tac, tic-tac, tic-tac…

Seixanta minuts de màgia innovadora, prediccions impossibles, espectaculars transportacions, aparicions brutals, grans il·lusions i molt més!

Tot acompanyat de la participació del públic, molt d’humor i una fresca selecció musical. En aquest espectacle es presenten diversos efectes premiats tant en concursos de màgia com en programes de televisió d’àmbit nacional i internacional.

Edat: tots els públics.

L'activitat es durà a terme a l'exterior, a la plaça de darrere del Centre Cívic de Bonavista.

Què
Activitats familiars, Teatre
Quan i on
15/07/2023 19:30 a 20:30
Preu
gratuït, amb accés lliure

Fem un mòbil de ceràmica

Jugarem amb el fang, farem formes i pintarem per acabar fent un mòbil per penjar allà on més ens agradi! A càrrec de Club de Fangs.

Edat: totes les edats.

Què
Activitats familiars, Art
Quan i on
16/07/2023 11:30 a 13:30
Preu
gratuït, amb accés lliure

Antipasti

El Que Ma Queda de Teatre presenta L’Antipasti, un curiós restaurant italià amb dos cuiners ben especials: el xef Marcelo Mascarpone i el seu ajudant, Pepino Pepperoni.

Aquest parell ens ofereixen un espectacle que barreja el circ i la màgia. Malabars amb verdures, equilibris amb muntanyes de pizzes, números de màgia amb menjar, participació del públic i, sobretot, molt d’humor i la millor música italiana.

Sigueu valents i reserveu taula. Buon appetito!!!

Edat: tots els públics.

Què
Activitats familiars, Teatre, Música
Quan i on
22/07/2023 19:30 a 20:30
Plaça Miramar
Preu
gratuït, amb accés lliure

Creativitat en família

Matinal per incentivar la creativitat en família utilitzant com a fil conductor diferents eines com poden ser la música, propostes de conceptes, expressions gràfiques, dinàmiques de jocs, etc. Com a mitjà d’expressió farem servir el dibuix.

A càrrec de Marc Baiget Rofes.

Edat: tots els públics

Què
Activitats familiars
Quan i on
23/07/2023 11:30 a 13:30

White Bottom

Sabates de xarol, un escenari sobre rodes, un trampolí rescatat de l’oblit… Aquest showman autèntic i atemporal per fi es troba amb l’arribada de la nova dècada daurada que tant ha esperat: els anys vint ja són aquí, un segle més tard!

Piruetes, proeses i barroeries. Elegància, extravagància, llums i lluentor, tot plegat barrejat amb molt d’humor: això és White Bottom, una picada d’ullet al black bottom, un ball afroamericà que es va popularitzar a principis del segle XX.

Senyores i senyors, siguin testimonis de la prova vivent que l’únic somni que es perd és el que s’abandona.

Un espectacle a càrrec de Ramiro Vergaz.

Edat: tots els públics.

Què
Activitats familiars
Quan i on
29/07/2023 19:30 a 20:30
Preu
gratuït, amb accés lliure

Pinta llaunes

A càrrec de Lluís Jiménez.

Reciclem esprais de manera creativa, pintant amb retoladors, esprais i elements adhesius.

Edat: + 6 anys

Què
Activitats familiars, Art
Quan i on
30/07/2023 11:30 a 13:30
Preu
gratuït, amb aforament limitat

Taller d'acrobàcies

L’activitat proposada pretén acostar i donar a conèixer algunes de les tècniques que s’utilitzen en circ: acrobàcies aèries, malabars i equilibris. Creiem en el circ com una eina educativa amb què tant infants com adults, mitjançant estímuls externs com són el joc i l’activitat acrobàtica, poden descobrir altres vies creatives i treballar l’autoestima, la confiança i la cura dels altres. I apostem també per viure els beneficis del circ com un punt de trobada familiar on petits i grans experimenten la novetat.

A càrrec de l'Associació Cultural El Tingladu.

 

Què
Activitats familiars, Teatre
Quan i on
05/08/2023 18:00 a 20:00
Plaça de la parròquia de Sant Salvador
Preu
gratuït, amb accés lliure

Equilibrium

Una dona curiosa es troba en el seu camí amb diversos objectes: pals i un gran cèrcol. Amb ells comença a jugar i a familiaritzar-se fins que arriben a fusionar-se en una dansa amb jocs i acrobàcies.

Equilibrium és una via de coneixement, esforç, desafiament i unió on es veu reflectit el camí amb el qual es troben els acròbates cada dia: recerca, creació, entrenament, cansament, il·lusió i altres milers de sentiments.

Tots en la nostra vida busquem un equilibri que porti harmonia en els nostres camins a seguir. El joc i el coneixement porten l’artista a buscar moviments i tècniques per entendre quin camí triar per arribar a gaudir i conèixer-se creant harmonia i poesia. Acròbata i elements passen del tacte al domini de la tècnica, des del terra amb manipulació i dansa fins a un final d’acrobàcia amb roda Cyr.

Elegant, sublim i poètic. Tot acaba fonent-se en un únic element.

A càrrec de Maria Cavagnero.

Edat: tots els públics.

Què
Activitats familiars, Teatre
Quan i on
05/08/2023 20:00 a 21:00
Plaça de la parròquia de Sant Salvador
Preu
gratuït, amb accés lliure

Fes el teu plat

Rodó o quadrat! Farem un plat de ceràmica, el decorarem al gust i el podrem fer servir pels àpats que vulgueu!

A càrrec de Club de Fangs.

Edat: Totes les edats.

Què
Activitats familiars
Quan i on
06/08/2023 11:30 a 13:30
Segells de reconeixement d'administració oberta