Esteu aquí: Inici Educació Estudiar a TGN Música Escola de Música Notícies Noticies 2012-2013-2014 Els alumnes més petits de l'Aula d'Instruments Tradicionals de l'EMMT actuen a Manresa

Els alumnes més petits de l'Aula d'Instruments Tradicionals de l'EMMT actuen a Manresa

Els alumnes més petits de l'Aula d'Instruments Tradicionals de l'EMMT actuen a Manresa

El concert tindrà lloc diumenge que ve 10 de novembre, dins dels actes de la Fira Mediterrània.
07/11/2013

 

Aquest diumenge dia 10 de novembre, a les 12 h, l'Aula d'Instruments Tradicionals (AIT) de l'Escola Municipal de Música de Tarragona oferirà un concert en el marc de la Fira Mediterrània de Manresa, amb alumnes que toquen instruments "Mans Petites".

L'aprenentatge de la música amb instruments tradicionals i populars de la cultura catalana permet, des d'un inici, l'experiència pràctica en el context real de la manifestació festiva, adquirint coneixements musicals, culturals i socials al mateix temps.

L'estudi de l'instrument comença a partir dels 6 anys, i perquè els alumnes més petits puguin iniciar-se en aquesta completa pràctica musical es necessita tenir instruments adequats a les seves edats. Per aquest motiu els professors del AIT han treballat des del seu inici amb luthiers i constructors d'instruments per aconseguir instruments que tinguin menys pes, que ergonòmicament s'adaptin al desenvolupament fisicomotriu dels nens, que tinguin un preu assequible per a les famílies, i alhora que mantinguin sempre la tímbrica característica de cada instrument. Així neixen els instruments "Mans Petites", que el diumenge oferiran el concert.

Segells de reconeixement d’administració oberta