Esteu aquí: Inici Educació Coneix l'IMET Projecte Educatiu de Ciutat Experiències al voltant del PEC VI Jornades de Mediació a Tarragona

VI Jornades de Mediació a Tarragona

VI JORNADES DE MEDIACIÓ A TARRAGONA: MEDIACIÓ, SOCIETAT I VIOLÈNCIA 17, 18 i 19 d’octubre de 2016

 

Les institucions i l’organització presentem aquestes Jornades amb la voluntat de promoure un ampli suport i participació institucional, dels col·legis professionals, la comunitat educativa, la societat civil i la ciutadania amb la voluntat de col·laborar en la promoció de la cultura de pau i la mediació per a la gestió de conflictes a casa nostra i en tots els àmbits de la societat local i global.

Enguany presentem un programa de reflexió sobre les violències en totes les seves formes i àmbits, amb el desig d’oferir un espai on compartir el coneixement de la nostra pròpia humanitat, com a fonament per estar  en les millors condicions i preparació per posar-nos al servei d’altres persones. Així, la nostra tasca es torna cada vegada més eficaç i eficient, en benefici d’aquelles persones que confien i posen els seus conflictes a les nostres mans. (Més informació)

 

Segells de reconeixement d'administració oberta