Esteu aquí: Inici Educació Coneix l'IMET Projecte Educatiu de Ciutat Experiències al voltant del PEC VII Jornades de Mediació a Tarragona: Mediació és salut. 5, 6 i 7 de febrer de 2018

VII Jornades de Mediació a Tarragona: Mediació és salut. 5, 6 i 7 de febrer de 2018

La Taula per a la mediació a Tarragona presenta les VII Jornades de Mediació, amb el desig  de cooperar en els processos de formació en la cultura de pau i mediació.

Les Jornades ofereixen un espai de trobada per a professionals i estudiants de mediació, membres d’institucions, entitats i la ciutadania, interessats en conèixer i difondre la cultura de pau i la mediació a Tarragona com a ciutat educadora.

La cultura de pau promou l’actitud dialogant en tots els àmbits de la societat i en la ciutadania, per a la gestió de discrepàncies i conflictes, si s’escau, a través  de la mediació. 

Les Jornades d’enguany proposen una reflexió sobre: MEDIACIÓ ÉS SALUT, amb una atenció especial a l‘esport, la mediació en comunitats, en la justícia, el món laboral, la pedagogia, la psicologia, el mon educatiu, el treball social i altres, atenent també aspectes de la metodologia i la pràctica de la mediació. 

Animem a participar a tothom que desitgi compartir un  espai de trobada i aprenentatge, orientat a la millora de la convivència i el diàleg, en un context de millora i desenvolupament dels valors, el civisme i la diversitat, en l’exercici de la cultura de pau i la convivència ciutadana, interpersonal, comunitària i social.

Trobareu més informació en pdf en aquest enllaç.

 

ENLLAÇ AL FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta