Esteu aquí: Inici Educació Participació Consell Municipal de la FP i l'Ocupació Qui som? Orígens del CMFPOT

Orígens del CMFPOT

L’Ajuntament de Tarragona sempre ha apostat per promocionar i donar a conèixer la formació professional de la nostra ciutat des d’una vessant integradora i professionalitzadora. Per això, al 2008, l’Alcaldia convoca els diferents representants del món laboral i sindical per tal de proposar la creació d’un organisme o mesa d’anàlisi i seguiment de la situació de crisi.

Aquesta mesa es va crear el 2009 amb l’objectiu d’analitzar i elaborar plans i accions que contribueixin al foment de la formació professional i del seu entorn productiu.

Entre finals de 2013 i principis de 2014 la mesa adquireix un nou caire i es converteix en una plataforma estable de treball i consens, per la qual cosa es transforma en el Consell Municipal per la Formació Professional i l’Ocupació de Tarragona. Aquest és un òrgan de consulta i de participació social, on hi poden participar tots els agents educatius, socials i econòmics de la ciutat per donar resposta a les demandes del món del treball i a la plena integració social i laboral de les persones.

Segells de reconeixement d’administració oberta