Esteu aquí: Inici Esports Activitats

Activitats

L'Ajuntament de Tarragona, a través del Patronat Municipal d'Esports, organitza un seguit d'activitats dirigides als usuaris de les instal·lacions esportives municipals, així com altres fites esportives populars.

Activitats aquàtiques: A banda dels cursos de natació d'iniciació i perfeccionament, el Patronat també ofereix classes d'aiguagim, aquazumba, aquaspinning, etc.
Activitats de gimnàs: El Patronat organitza sessions de pilates, ioga, manteniment, etc. També pots posar-te en forma i tenir cura de la teva salut en les màquines de cardiofitness.
Activitats populars: durant tot l'any s'organitzen diferents activitats populars per fomentar la pràctica esportiva en el conjunt de la ciutadania: senderisme amb sortides a la muntanya, caminada popular i marxa nòrdica, bicicletada popular, peonada popular, Mitja Marató, etc.
Estades esportives de Setmana Santa: conjunt d'activitats de caràcter recreatiu adreçades a nens i nenes de la ciutat de Tarragona, que es realitzen periòdicament durant les festes de Setmana Santa i estiu.
Esports al teu aire: El Patronat et posa fàcil practicar el teu esport preferit. Vine a fer esport a les nostres instal·lacions, pistes de pàdel, tenis, esquaix, atletisme...

 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat