Esteu aquí: Inici Esports Activitats

Activitats

L'Ajuntament de Tarragona, a través del Patronat Municipal d'Esports, organitza un seguit d'activitats dirigides als usuaris de les instal·lacions esportives municipals, així com altres activitats esportives populars.

 

Activitats aquàtiques


 

 

A banda dels cursos de natació d'iniciació i perfeccionament, el Patronat també ofereix classes d'aiguagim, aquazumba, aquaspinning, etc.

 

 

Activitats de gimnàs


 

 

El Patronat organitza sessions de pilates, ioga, manteniment, etc. També pots posar-te en forma i tenir cura de la teva salut en les màquines de cardiofitness.

 

 

Activitats populars


 

 

Durant tot l'any s'organitzen diferents activitats populars per fomentar la pràctica esportiva en el conjunt de la ciutadania: senderisme amb sortides a la muntanya, caminada popular i marxa nòrdicabicicletada popularpeonada popular, Mitja Marató, etc.

 

 

Estades esportives


 

 

Un conjunt d'activitats de caràcter recreatiu adreçades a nens i nenes de la ciutat de Tarragona, que es realitzen periòdicament durant l' estiu.

 

 

 

Esports al teu aire


 

 

El Patronat et posa fàcil practicar el teu esport preferit. Vine a fer esport a les nostres instal·lacions, pistes de pàdel, tenis, esquaix, atletisme...

 

 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat