Esteu aquí: Inici Esports Escoles, clubs i entitats Sol·licitud d'ús de les instal·lacions

Sol·licitud d'ús de les instal·lacions

PAVELLONS DEL PMET

En aquest enllaç trovareu la sol·licitud d'ús de les instal·lacions esportives gestionades pel Patronat Municipal d'Esports de Tarragona, corresponents a la temporada 2021/2022.

SOL·LICITUD PATRONAT MUNICIPAL D'ESPORTS DE TARRAGONA

 

graella horaris pavellons 

 

En cas d’estar interessats en sol·licitar horaris, el podeu emplenar i reenviar-lo abans del dia 30 d'abril de 2021, a la següent adreça: pme@tarragona.cat

Heu de sol·licitar l’horari real i necessari, i emplenar tota la informació que us demanem. Agrairíem ens faciliteu les dades del responsable de l’activitat, així com un telèfon i un correu electrònic. A l’espai d’observacions podeu informar del dia d’inici de l’activitat, calendari escolar amb vacances i dies de lliure disposició.

PISCINES MUNICIPALS PMET

En aquest enllaç trobareu la sol·licitud d'ús de les instal·lacions esportives gestionades pel Patronat Municipal d'Esports de Tarragona, corresponents a la temporada 2021/2022.
 

SOL·LICITUD PATRONAT MUNICIPAL D'ESPORTS DE TARRAGONA


En cas d’estar interessats en sol·licitar horaris, el podeu emplenar i reenviar-lo abans del dia 30 d'abril de 2021, a la següent adreça: pme@tarragona.cat.

S'ha de sol·licitar l’horari real i necessari, i emplenar tota la informació que els hi demanem. Agrairíem ens facilitin les dades del responsable de l’activitat, així com un telèfon i un correu electrònic. A l’espai d’observacions poden informar del dia d’inici de l’activitat, calendari escolar amb vacances i dies de lliure disposició.

Per a qualsevol dubte o consulta us podeu ficar en contacte amb la Coordinadora de l’àrea de piscina: mmulet@tarragona.cat.

CAMPS DE FUTBOL MUNICIPALS

Si voleu llogar un camp de futbol municipal, sapigueu que no és necessari que sigueu cap entitat esportiva. Només cal que en formalitzeu la petició mitjançant el portal e-Tramits del web de l'Ajuntament omplint la sol·licitud que hi ha adjunta i seguint el procediment que s'hi detalla.

El preu públic per l'ús dels camps municipals de futbol, que és de 30 €/h, està publicat a la Seu Electrònica de l'Ajuntament. Podeu accedir a aquesta informació clicant aquí.

PISTES DE LES ESCOLES

Així mateix, els informem que també podeu sol·licitar horaris de les pistes esportives de les escoles. Us adjuntem enllaç amb els tràmits i l’ordenança de taxes corresponent:

 

SOL·LICITUD PISTES ESCOLES

 

Malgrat es pot sol·licitar qualsevol centre, no totes les pistes estan en les mateixes condicions. Abans de presentar la sol·licitud a l’OMAC han de passar per l’escola que demanin i que el director/a signi conforme no hi ha cap activitat del centre que impossibiliti demanar l’ús.

A continuació han de presentar tota la documentació necessària a ensenyament, que serà l’últim pas per la seva autorització.

Segells de reconeixement d’administració oberta