Esteu aquí: Inici Esports Activitats Patis oberts

Patis oberts

Patis oberts és un projecte en el qual la ciutadania pot fer ús de les pistes esportives de diversos patis de centres escolars durant els caps de setmana. L'objectiu és poder dur a terme activitat esportiva lliure, supervisada per monitors i monitores. A més a més, els diumenges, l'Institut Municipal d'Educació hi programa tallers educatius per a infants i famílies.

La iniciativa s'allarga durant tot el curs i des de Tarragona Esports es facilita material esportiu.  

Els patis obren els caps de setmana durant tot el curs escolar, excepte en els períodes de vacances escolars. L’horari dels dissabtes és de 16 a 20 h i els diumenges, de 9.30 a 13.30 h.

Les escoles que obren els patis els caps de setmana són: Saavedra, Serrallo, Campclar, Escola Marcel·lí Domingo i Arrabassada.

A més a més, cada diumenge de 10.30 a 13 h podeu participar en activitats familiars de circ, jocs tradicionals, expressió corporal i moviment, jocs de lleure o creativitat. Consulteu aquí la programació de les activitats.

  • Els menors d’11 anys han d’anar acompanyats d’una persona adulta. 
  • No poden entrar animals i no està permès fumar ni consumir begudes alcohòliques. 
  • Accés lliure amb inscripció obligatòria, que es pot fer al mateix pati, en línia o a qualsevol instal·lació esportiva municipal.

INSCRIPCIONS

Segells de reconeixement d'administració oberta