Esteu aquí: Inici Esports Activitats Populars

Presentació activitats populars

 

Caminada popular i marxa nòrdica


 

Sortides, caminant,  per l’Anella Verda de Tarragona

Gaudeix de la pràctica del senderisme pels millors paratges naturals que envolten la nostra ciutat.

 

 

 

Mitja Marató


Mitja Marató + 10k Ciutat de Tarragona, dues curses competitives que apleguen a corredors i corredores, d'arreu, en una gran festa del fons.

 

 

 

Bicicletada popular


 

​Festa per a tots els i les amants de la bicicleta, on es pot gaudir d'una cursa popular, no competitiva rodant per la nostra ciutat, lliure de trànsit.

En arribar a meta, comença la Gran Festa de la Bicicleta amb moltes activitats, i sortejos.

 

 

Peonada Popular


 

La Peonada Popular de Santa Tecla, és una de les curses més antigues de la ciutat. Una cursa de caire familiar per gaudir de l’esport i la festa.

 

 

 

 

 

 

Pujada al LloritoCursa emblemàtica de la nostra ciutat, on es pot participar corrent de manera competitiva o caminant de manera participativa.

Totes dues opcions son vàlides per a gaudir del repte de pujar al Santuari del Loreto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Activitat "anem a caminar"


 

Activitat consistent en sessions d'activitat física des de Centres d'Atenció Primària de Tarragona, CAP Tarraco i Jaume I, CAP la Granja-Torreforta, CAP Sant Pere i Sant Pau, ABS Sant Salvador, ABS Bonavista-La Canonja i Cap Llevant, alternant caminades amb exercicis suaus adequats per a les persones usuaries amb patologíes cròniques.

Aquesta activitat es duu a terme per personal sanitari i personal tècnic esportiu, conjuntament amb la col·laboració i supervisió del PMET.  

 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta