Esteu aquí: Inici Esports Activitats Populars Caminada popular i marxa nòrdica

Caminada Popular

Les Caminades Populars ens apropen a diferents paratges naturals de la ciutat que tot sovint, malgrat tenir-les al nostre abast, les desconeixem. Aprofiteu, doncs, l’oportunitat de fer esport alhora que descobriu noves rutes i paisatges.

CAMINADA POPULAR – 20è ANIVERSARI TARRACO PATRIMONI MUNDIAL

galeria fotogràfica 2019

 

Malgrat les circumstàncies que ens envolten, i conscients de les limitacions que aquestes comporten, el Patronat Municipal d'Esports de Tarragona, amb la col·laboració del Departament de Patrimoni de l’Ajuntament i el Museu d'Història de Tarragona, us vol convidar a celebrar el 20è aniversari de la designació del conjunt arqueològic de Tàrraco com a patrimoni mundial de la humanitat. Hem pensat que, una Caminada que transcorri per part d'aquest conjunt arqueològic, pot ser una bona manera de fer-ho. La situació actual ens obliga a modificar el format habitual de les nostres caminades populars, i és per això que us encoratgem a què participeu en la nostra Caminada seguint les següents indicacions:

Hem dissenyat dos circuits diferents per tal que trieu el que millor s'adapti a la vostra condició física i/o interès. Tanmateix, i si així ho desitgeu, també podeu realitzar tots dos circuits, ja que són complementaris.

A més en cada punt del Patrimoni trobareu informació d’interès històric, que podreu llegir mitjançant el Codi QR
Podeu realitzar els circuits proposats en el moment que vosaltres desitgeu durant els dies 28 i 29 de novembre.
Per poder realitzar aquesta caminada, caldrà inscriure's prèviament a través d'un formulari en línia.
 

Data

28 i 29 de novembre de 2020

Horaris

Podeu realitzar la Caminada en l’horari que us resulti millor, durant les dates indicades.

 Circuit

Descobreix els circuits en el següent enllaç 

Per transitar, gratuïtament, pel Passeig Arqueològic, caldrà accedir-hi en els següents horaris: dissabte 28 i diumenge 29 de novembre, entre les 9.30 i les 14.00 h. En cas contrari haureu de fer el recorregut pel Passeig Torroja.

També podreu accedir, gratuïtament, a la Necròpolis (entrada per  Ramon i Cajal i sortida pel Passeig de la Independència), dissabte 28 de novembre de 9.30 a 13.30 h. i de 15.00 a 17.30 h, i diumenge 29 de novembre de 10.00 a 14.00 h.

Inscripcions

Del 16 al 26 de novembre, o fins exhaurir les 500 places disponibles, a través del següent formulari 

Activitat  – La inscripció, gratuïta, generarà un donatiu de 4,00€, que a través de la col·laboració de la Fundació de La Caixa, anirà destinat a la Fundació Niemann- Pick ( www.fnp.es)

Normativa i consells

Normativa

Col·laboradors

 

Museu d’Història de Tarragona

Departament de Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona

Més informació

rbarbera@tarragona.cat  i al telf: 667407860

 

Segells de reconeixement d’administració oberta