Esteu aquí: Inici Esports Activitats Esports en Línia

Jo em quedo a casa amb el PMET

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona ha obert diversos canals que ofereixen continguts amb propostes i consells d’activitat física per fer a casa i mantenir-se en forma sense sortir-ne durant els dies de confinament.

Consells d'activitat física saludable

El canal de YouTube de l'Ajuntament de Tarragona acollirà càpsules de deu minuts amb activitats i vídeos de consells. Aquests cotinguts estaran disponibles de manera indefinida per tal que les persones usuàries puguin consultar o fer les activitats en el moment del dia que vulgui.

 

 

Activitat física per a la gent gran

Si voleu rebre rutines d'exercicis per fer a casa, envieu un correu electrònic a: pme@tarragona.cat, indicant el vostre nom i el vostre telèfon mòbil.

App Connecta: activitats per als abonats i abonades

Les persones abonades al PMET teniu a la vostra disposició l'app CONNECTA. S'hi podran trobar més de 300 sessions d’activitats dirigides virtuals per fer a casa. Cada persona abonada rebrà un correu electrònic on tindrà l’explicació de com fer-ne ús.

Classes dirigides en directe per Instagram

De dilluns a dissabte, en els horaris compresos de 10 a 21 h, podreu connectar diàriament amb l'Instagram del Patronat per fer activitats dirigides en directe per un tècnic o tècnica, adaptades a l’espai i als recursos de què disposem a casa. La programació inclou, entre altres activitats, zumba, pilates, GAC, salsa, etc., per poder fer sols o en família.

CLASSES PROGRAMADES DIA A DIA:

Actualment no hi ha elements dins d'aquesta carpeta.

Segells de reconeixement d’administració oberta