Esteu aquí: Inici Esports Escoles, clubs i entitats Sol·licitud d'ús de les instal·lacions esportives municipals

Sol·licitud d'ús de les instal·lacions esportives municipals

En aquest enllaç trovareu la so·licitud per l'ús de les instal·lacions esportives gestionades pel Patronat Municipal d'Esports de Tarragona, corresponents a la temporada 2017/2018


SOL·LICITUD PATRONAT MUNICIPAL D'ESPORTS DE TARRAGONA

 

En cas d’estar interessats en sol·licitar horaris, el podeu emplenar i reenviar-lo abans del dia 2 de juny de 2017, a la següent adreça: pme@tarragona.cat

Heu de sol·licitar l’horari real i necessari, i emplenar tota la informació que us demanem. Agrairíem ens faciliteu les dades del responsable de l’activitat, així com un telèfon i un correu electrònic. A l’espai d’observacions podeu informar del dia d’inici de l’activitat, calendari escolar amb vacances i dies de lliure disposició.

Així mateix, els informem que també podeu sol·licitar horaris de les pistes esportives de les escoles. Us adjuntem enllaç amb els tràmits i l’ordenança de taxes corresponent:

 

SOL·LICITUD PISTES ESCOLES

 

Malgrat es pot sol·licitar qualsevol centre, no totes les pistes estan en les mateixes condicions. Abans de presentar la sol·licitud a l’OMAC han de passar per l’escola que demanin i que el director/a signi conforme no hi ha cap activitat del centre que impossibiliti demanar l’ús.

A continuació han de presentar tota la documentació necessària a ensenyament, que serà l’últim pas per la seva autorització.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat