Esteu aquí: Inici Govern Obert Notícies Notícies 2021 L'Ajuntament de Tarragona presenta el projecte per a la digitalització a l'administració que està desenvolupant

L'Ajuntament de Tarragona presenta el projecte per a la digitalització a l'administració que està desenvolupant

L'Ajuntament de Tarragona presenta el projecte per a la digitalització a l'administració que està desenvolupant

Durant la jornada, organitzada per ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya, també s’ha donat a conèixer l’aplicació de la tecnologia en la gestió de l’aigua, la mobilitat i els residus
L'Ajuntament de Tarragona presenta el projecte per a la digitalització a l'administració que està desenvolupant El director gerent d'Ematsa, Dani Milan, durant la seva intervenció a la jornada.
12/11/2021

L'Ajuntament de Tarragona ha participat aquest divendres a la jornada de networking Smart City Projects & Tech Solutions: Toronto Region-Catalonia organitzada per ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya. Un trobada bilateral entre ambdues regions on s'han exposat projectes, iniciatives i empreses innovadores per explorar les oportunitats en Smart City. 

Tarragona ha presentat el projecte que està duent a terme per a la digitalització de l'administració, així com l'aplicació de la tecnologia en la gestió dels residus. També s'hi han presentat les iniciatives de present i de futur en la gestió de l'aigua i la mobilitat amb la participació de l'Empresa Municipal Mixta d'Aigües de Tarragona i l'Empresa Municipal de Transports. “L’Ajuntament de Tarragona és un exemple de transformació digital, ja que estem fent passos molt importants pera trobar les millors solucions i posar-los al servei de la ciutadania”, remarca el conseller de Noves Tecnologies, Jordi Fortuny.

A la jornada –prèvia a l’Smart City Expo que se celebrarà la setmana vinent– han participat les ciutats de Tarragona, Barcelona, Reus i la Regió de Toronto. Entre els ponents i els participants hi havia organitzadors de ciutats intel·ligents, empreses d’infraestructures i grans desenvolupadors, bancs privats i empreses tecnològiques que han compartit experiències que apliquen en els seus àmbits.

Segells de reconeixement d'administració oberta