Esteu aquí: Inici Govern Obert Notícies Notícies 2021 Primeres reunions de treball entre l’Ajuntament de Tarragona i els guanyadors dels Pressupostos Participatius 2021 per tirar endavant els projectes

Primeres reunions de treball entre l’Ajuntament de Tarragona i els guanyadors dels Pressupostos Participatius 2021 per tirar endavant els projectes

Primeres reunions de treball entre l’Ajuntament de Tarragona i els guanyadors dels Pressupostos Participatius 2021 per tirar endavant els projectes

Amb les trobades es pretén treballar les diferents iniciatives de manera conjunta i consenusada amb els veïns
20/10/2021

La Conselleria de Districtes de l’Ajuntament de Tarragona segueix treballant en el procés per posar en marxa els projectes guanyadors dels pressupostos participatius d’aquest 2021. Ara mateix, l’Ajuntament està realitzant les primeres reunions de treball amb els diferents guanyadors dels projectes per tal de tirar-los endavant així com també amb les associacions i veïns dels diferents districtes per a donar-los a conèixer el detall de cadascun dels projectes i treballar-los de manera conjunta i consensuada. 

Amb aquestes reunions realitzades in situ es pretén conèixer el detall de cada projecte i analitzar la seva viabilitat juntament amb les associacions, entitats i veïns de la zona que es poden veure interessats o implicats en el projecte en sí. A aquestes reunions també assisteixen la consellera de Districtes, Paula Varas, i altres consellers de l’Ajuntament quan el projecte tracta sobre una matèria que es troba relacionada amb les seves conselleries, així com els agents cívics de Districtes. Tal com ha expressat en les reunions ja realitzades la consellera de Districtes de l’Ajuntament de Tarragona, Paula Varas, “volem que els veïns i veïnes de Tarragona participin i tinguin veu pròpia en aquestes iniciatives per tal que es desenvolupin amb consens, incloent-hi les diverses mirades i sensibilitats que formen part de la ciutadania de Tarragona. Volem que la presa de decisions d'aquesta ciutat sigui transversal on tinguem cabuda tots i totes".

D’aquesta manera, ja s’han realitzat les reunions del Districte Centre corresponents als projectes “Superilla al barri del Port”, “Posem un parc infantil on ara hi ha una font buida”, “Cós del Bou per les Famílies” i "Mural Reding 14". Pel que fa al Districte Eixample, la reunió de treball corresponent a la “Instal·lació d’una barana a l’escala de la passarel·la d’accés a Tarragona 2”; i del Districte Nord, la del projecte “Senyalització de nous i anteriors passos de vianants”.

Aquest dimecres tindrà lloc la reunió del projecte “Anella Mediterrània: Centre Ecolife – Equipament Infantil + Restauració”, a les 16 h a l’Anella Mediterrània, a Campclar. Demà, dijous 21 d’octubre a les 9 h, a les oficines d’ESPIMSA (Empresa Municipal de serveis) es realitzarà la trobada per treballar el projecte d’“Instal·lació de jocs infantils de termopintura davant del Mercat de Torreforta + Instal·lació de fil musical a l’entorn del Mercat de Torreforta”.  Per últim, dilluns 25 d’octubre a les 19 h a Sant Pere i Sant Pau es farà la reunió de treball del projecte “Remodelació de la plaça Miralcamp”. 

Les reunions de la resta dels projectes guanyadors dels pressupostos participatius també es realitzaran durant les properes setmanes.

Segells de reconeixement d'administració oberta