Esteu aquí: Inici Govern Obert Notícies Notícies 2022 L'Ajuntament de Tarragona, guardonat amb el Premi de Digitalització i Sostenibilitat de les Administracions Públiques

L'Ajuntament de Tarragona, guardonat amb el Premi de Digitalització i Sostenibilitat de les Administracions Públiques

L'Ajuntament de Tarragona, guardonat amb el Premi de Digitalització i Sostenibilitat de les Administracions Públiques

La revista 'Computing' ha reconegut el projecte de modernització i digitalització del consistori
L'Ajuntament de Tarragona, guardonat amb el Premi de Digitalització i Sostenibilitat de les Administracions Públiques El conseller Jordi Fortuny va recollir el premi atorgat a l'Ajuntament de Tarragona.
07/06/2022

L’Ajuntament de Tarragona ha estat guardonat amb el premi de Digitalització i Sostenibilitat de les Administracions Públiques. Es tracta d’un dels guardons de la VIII edició dels Premis de l’Era Digital que organitza la revista Computing, que fa més de 25 anys que aporta una visió diferent i innovadora sobre el sector TIC. L’Ajuntament de Tarragona ha estat reconegut per al projecte de modernització i digitalització. De fet, l’objectiu d’aquests premis és reconèixer els projectes més innovadors que ha tingut lloc durant aquest últim any, com l’experiència digital de l’usuari i el salt a la Cloud, juntament amb iniciatives lligades a la sostenibilitat i la ciberseguretat.

“Estem molt satisfets amb aquest guardó perquè fa molt temps que estem treballant per modernitzar i digitalitzar tots els processos administratius del consistori. Uns canvis que revertiran en un millor servei al ciutadà”, remarca el conseller responsable de TIC de l’Ajuntament de Tarragona, Jordi Fortuny.

Entre els guardonats també figuren Repsol, Iberia, Mapfre, Acciona, Securitats Direct, l’Ajuntament de Granollers i el Cádiz CF.

Computing s’ha convertit en la revista de referència per als Chief Information Officer i és una editorial especialitzada en publicacions periòdiques de tecnologies de la informació dirigida a públic professional.

Més de 400 professionals del sector de les tecnologies de la informació es van reunir a Madrid durant la gala dels premis Compunting.

Segells de reconeixement d'administració oberta