Esteu aquí: Inici Govern Obert Notícies Notícies 2022 Tarragona és reconeguda amb el premi a la millor estratègia integral de dades

Tarragona és reconeguda amb el premi a la millor estratègia integral de dades

Tarragona és reconeguda amb el premi a la millor estratègia integral de dades

El XII Congrés Nacional d’Innovació i Serveis Públics ha reconegut la plataforma tecnològica IRIS de govern digital de ciutat que instal·la l’Ajuntament
15/12/2022

El XII Congrés Nacional d’Innovació i Serveis Públics ha atorgat el premi a la millor estratègia integral de dades per la plataforma IRIS-Tarragona digital, integral i integrada, en cloud que està instal·lant l’Ajuntament. Aquesta plataforma tecnològica de govern digital de ciutat és finançada amb fons europeus Next Generation i s’emmarca amb el pla estratègic Tarragona 2022.

L’entrega de premis, que es va celebrar ahir a Madrid, va comptar amb el conseller de Govern Obert, Jordi Fortuny, i el responsable de TIC, Josep Budí, que van recollir un dels dos premis als quals estava nominat l'Ajuntament (a la millor estratègia integral de dades i al millor model de digitalització). En la categoria premiada, Tarragona estava nominada amb l’Ajuntament de València i el Consorci d’Educació de Barcelona.

La implantació de la plataforma s’està efectuant davant la necessitat d’evolucionar cap a un model digital integral i integrat de gestió de la informació municipal. Amb tot, possibilita la plena implantació d’un sistema de govern digital, transparent, obert i intel·ligent, garantint els drets i deures de la ciutadania de manera eficient i àgil per assolir serveis més proactius i personalitzats. 

Segells de reconeixement d'administració oberta