Esteu aquí: Inici Hisenda Els tributs Ampliació terminis de pagament d'impostos

Ampliació terminis de pagament d'impostos

Pagament de l'IBI i dels vehicles de tracció mecànica

L’Ajuntament de Tarragona amplia el termini de pagament de l’impost sobre béns immobles i l'impost sobre vehicles de tracció mecànica: 

 • Per a les persones que feu el pagament únic i no el teniu domiciliat:
  Inici del període de cobrament: 15 d’abril de 2020
  Últim dia de pagament: 6 de juliol de 2020
   
 • Per a les persones que actualment teniu el pagament domicilat: el càrrec en compte es trasllada del 5 de maig al 5 de juny.
   
 • Per a les persones que esteu acollides a la modalitat de pagament a terminis: s'anul·la el venciment del dia 5 d’abril i es redistribueix l'import entre el 5 de maig i el 5 de desembre de 2020


També s’ofereix als ciutadans i ciutadanes que encara no estiguin acollits al sistema de pagament a terminis dels tributs (IBI, vehicles, brossa, guals i IAE) la possibilitat d’acollir-se, sense cap cost, a fer-ne el pagament en sis mesos, a partir del mes de juliol. Les sol·licituds de pagament en 6 terminis es podran fer fins al dia 22 de juny. En trobareu l'explicació en aquest enllaç de la seu electrònica

 

Suspensió d’autoliquidacions i pagament per part de persones físiques 

L’Ajuntament de Tarragona també ha decidit suspendre la presentació d’autoliquidacions i pagament per part de persones físiques fins que es deixi sense efecte l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària provocada per la COVID-19.

En aquest document hi teniu el detall de totes les mesures tributàries adoptades per l'Ajuntament.

 

Suspeses les notificacions en paper

Una altra de les mesures preses per l’equip de govern en temes fiscals és la suspensió de les notificacions en paper fins que es deixi sense efecte l’estat d’alarma. Això sí, es continuaran practicant les notificacions electròniques a les persones o empreses que ja es relacionen electrònicament amb l’Ajuntament.

Segells de reconeixement d’administració oberta