Esteu aquí: Inici Hisenda Notícies Notícies 2017 L'Ajuntament obre el termini per fraccionar els impostos i les taxes municipals

L'Ajuntament obre el termini per fraccionar els impostos i les taxes municipals

L'Ajuntament obre el termini per fraccionar els impostos i les taxes municipals

Fins al 31 de gener es poden acollir a aquest fraccionament sense interessos ni cap cost addicional. També es pot demanar el pagament avançat fins al 15 de gener, modalitat que té una bonificació del 2,5 %
05/12/2017

L’Ajuntament de Tarragona obre el termini per demanar el pagament fraccionat dels tributs municipals. Fins al 31 de gener els tarragonins poden sol·licitar aquest pagament, que es podrà fer en deu terminis. El fraccionament no comporta interessos ni té cap cost. És una facilitat més que s’ofereix als contribuents amb l’objectiu que puguin fer front al pagament d’impostos i taxes municipals.

Els ciutadans que demanin acollir-se a aquest sistema fraccionat pagaran el primer rebut al mes de març i així successivament fins al desembre. El fraccionament és la forma més ràpida i còmoda per al contribuent de pagar els impostos i taxes.

Aquest any han pagat de forma avançada 1.384 contribuents, mentre que 8.905 s’han acollit al pagament a terminis.

Pagament avançat d’impostos i taxes

Per altra banda, l’Ajuntament de Tarragona també ofereix la possibilitat d’acollir-se al sistema de pagament avançat d’impostos i taxes municipals. Fins al 15 de gener de cada any, qualsevol ciutadà pot sol·licitar aquest sistema per pagar l’impost de béns immobles, l’impost de vehicles, la taxa de la brossa i l’impost d’activitats econòmiques. D’aquesta manera, s’estalviaran el 2,5 % del que els tocaria pagar.

Les sol·licituds de totes aquestes modalitats de pagament dels impostos i taxes es poden tramitar telemàticament a través de la seu electrònica (https://tramits.tarragona.cat) amb un certificat digital a nom del contribuent, o de manera presencial a l’OMAC.

Segells de reconeixement d'administració oberta