Esteu aquí: Inici Hisenda Notícies Notícies 2018 L'ajuntament de Tarragona acull una reunió de treball d'onze ajuntaments i consells comarcals integrats a l'SmartCatSud

L'ajuntament de Tarragona acull una reunió de treball d'onze ajuntaments i consells comarcals integrats a l'SmartCatSud

L'ajuntament de Tarragona acull una reunió de treball d'onze ajuntaments i consells comarcals integrats a l'SmartCatSud

L'objectiu d'aquest clúster és treballar en projectes que busquen la millora i l'optimització dels serveis de tecnologies de la informació i cercar solucions per l'administració electrònica i ciutats intel·ligents
L'ajuntament de Tarragona acull una reunió de treball d'onze ajuntaments i consells comarcals integrats a l'SmartCatSud Reunió celebrada divendres 8 de juny en la que han participat onze ajuntaments i consells comarcals del projecte SmartCatSud.
06/06/2018

Tarragona acollirà aquest divendres, 8 de juny, a la Sala dels Tarragonins Il·lustres, un clúster d'onze ciutats i consells comarcals integrats en l'SmartCatSud. Es tracta d'un grup de treball format per una dotzena de responsables de TIC dels ajuntaments i altres administracions que estat treballant en el seguiment de projectes que busquen la millora i optimització dels serveis de tecnologies de la informació i les comunicacions, a més de solucions per a l'administració electrònica i les ciutats intel·ligents.

Entre els projectes que treballa aquest clúster hi figura: una app de pagament de zones blaves a diferents municipis; una app de seguretat ciutadana; la plataforma de gestió de la informació de mobilitat al Camp de Tarragona, així com compartir projectes de l'administració local, la mobilitat al territori, a més de la implantació de la resiliència urbana i sobre processos de pressupostos participatius.

El conseller responsable de Serveis Centrals, Pau Pérez, destaca que "aquest grup busca millorar i optimitzar els serveis de tecnologies de la informació i les comunicacions; a més de les solucions per a la d'administració electrònica i les ciutats intel·ligents (SmartCities), entre altres encàrrecs". Les ciutats integrants de l'SmartCatSud pretenen trobar la col·laboració de les ciutats intel·ligents per tal d'afavorir l'intercanvi d'experiències i coneixement, la innovació i el foment de l'emprenedoria.

Aquest clúster està integrat per l'Ajuntament de Tarragona, Reus, Salou, Valls, Cambrils, Calafell, Tortosa, Amposta, Vila-seca, Mont-roig del Camp i Cunit, a més de la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal Baix Camp i el de la Ribera d'Ebre.

Segells de reconeixement d’administració oberta