Esteu aquí: Inici Hisenda Notícies Notícies 2018 L'Ajuntament de Tarragona obre el termini per al fraccionament dels impostos i taxes municipals

L'Ajuntament de Tarragona obre el termini per al fraccionament dels impostos i taxes municipals

L'Ajuntament de Tarragona obre el termini per al fraccionament dels impostos i taxes municipals

Fins al 31 de gener es poden acollir a aquest fraccionament sense interessos ni cap cost addicional
13/12/2018

L’Ajuntament de Tarragona obre el termini per a demanar el pagament fraccionat dels tributs municipals. Fins al 31 de gener els tarragonins poden sol·licitar aquest pagament, que es podrà fer en 10 terminis. El fraccionament no comporta interessos ni té cap cost. És una facilitat més que s’ofereix als contribuents amb l’objectiu que puguin fer front al pagament d’impostos i taxes municipals.

Els ciutadans que demanin acollir-se a aquest sistema fraccionat pagaran el primer rebut al mes de març i així successivament fins desembre. El fraccionament és la forma més ràpida i còmode per al contribuent de pagar els impostos i taxes.

Aquest any s’han acollit al pagament a terminis 9.741 contribuents.

La sol·licitud d’aquesta modalitat de pagament dels impostos i taxes es pot tramitar via telemàtica a través de la seu electrònica, accedint al tràmit: “Pagament a terminis en període de voluntari de tributs de venciment periòdic i notificació col·lectiva” amb un certificat digital a nom del contribuent. Excepte les societats i persones jurídiques -que estan obligades a relacionar-se amb l’Administració per mitjans electrònics- el tràmit també es pot fer de forma presencial en les oficines d’atenció municipal ciutadana (OMAC).

Segells de reconeixement d’administració oberta