Esteu aquí: Inici Hisenda Notícies Notícies 2019 Obertes les línies de subvenció de la Conselleria d’Esports

Obertes les línies de subvenció de la Conselleria d’Esports

Obertes les línies de subvenció de la Conselleria d’Esports

Se'n podran beneficiar esportistes individuals, esportistes amb diversitat funcional, entitats esportives sense ànim de lucre, centres d’ensenyament i AMPA
22/10/2019

L’Ajuntament de Tarragona obre la convocatòria de les subvencions de concurrència competitiva per a activitats i la promoció esportiva local. Podran tenir la condició de beneficiaris d’aquestes subvencions les entitats esportives sense ànim de lucre i amb seu social a Tarragona, així com esportistes individuals amb llicència esportiva vigent amb domicili a Tarragona, esportistes amb diversitat funcional de Tarragona, i també per centres d’ensenyament i AMPA de Tarragona. "Des de la Conselleria d’Esports s'està treballant perquè en els pressupostos per l'any vinent s’incrementin les partides per fomentar la pràctica esportiva de l'esport base", explica la consellera d’Esports, Maria José López.

L’objectiu d’aquestes subvencions són el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva al nostre municipi i afavorir la seva creació i difondre-la. En aquest sentit, els 126.000 euros es repartiran de la següent manera:

  • Esportistes individuals: 6.000 €
  • Esportistes amb diversitat funcional de Tarragona: 10.000 €
  • Entitats esportives sense ànim de lucre i amb seu social a Tarragona: 100.000 €
  • Centres d’ensenyament i AMPA’S de Tarragona: 10.000 €

 

Com a novetat, enguany la Conselleria d’Esports posa a disposició dels interessats l’Oficina d’Atenció als Clubs, on es proporcionarà l’assistència i l’assessorament necessari per poder formalitzar tota la documentació.

Aquest matí es publicarà la convocatòria de subvencions al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona.

El termini per presentar la documentació seran vint dies hàbils des de l'endemà de la data de publicació, i trenta dies per les AMPA i centres d'ensenyament.

Les sol·licituds, seguint el que disposa la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, es presentaran electrònicament mitjançant l’apartat e-tramits, de la pàgina web municipal www.tarragona.cat, adjuntant l'imprès normalitzat de la subvenció del Departament d’Esports, la qual haurà d’estar signada en format electrònic.

Adjuntem el tràmit de la Seu Electrònica on hi ha tota la informació sobre les convocatòries.

Segells de reconeixement d'administració oberta