Esteu aquí: Inici Hisenda Notícies Notícies 2022 Aquest any la Diputació de Tarragona subvenciona dues actuacions a la ciutat

Aquest any la Diputació de Tarragona subvenciona dues actuacions a la ciutat

Aquest any la Diputació de Tarragona subvenciona dues actuacions a la ciutat

Es tracta de la construcció de l'espai ludicoesportiu a Sant Salvador i la remodelació d'un tram del carrer Orosi
22/03/2022

En data 22 de febrer d’enguany, la Junta de Govern de la Diputació de Tarragona va acordar, entre d’altres, atorgar a l’Ajuntament de Tarragona dues subvencions del programa d’inversions del Pla d’acció municipal 2020-2023, per a l’any 2022.

Aquestes subvencions contribuiran al finançament de les actuacions “Espai ludicoesportiu a Sant Salvador” i “Remodelació del carrer d’Orosi (tram entre els carrers Comerç-Apodaca)”.

Pel que fa a l’actuació al barri de Sant Salvador, consistirà en la instal·lació d’una pista multiesportiva (futbol sala, bàsquet, handbol), un parc de patinatge, un pista de ball (anomenada tiktokòdrom), zones amb jocs infantils, d’activitats físiques, destinades principalment a la gent gran, d’exercicis físics amb el propi pes (cal·listènia) i per a gossos. També s’instal·larà mobiliari urbà, enllumenat públic i arbrat.

El termini aproximat de finalització d’aquesta actuació és de cinc mesos. El cost total és de 471.901,62 €, del quals la Diputació de Tarragona subvenciona 448.306,50 €.

Per altra banda, la remodelació del carrer d’Orosi suposa que aquest carrer passarà a ser un espai per a vianants. Significa la transformació d'aquest indret en noves zones convivencials i de baixes emissions. La remodelació consisteix en la renovació integral del paviment, la generació d’espais de convivència, la renovació de l’arbrat, la incorporació de zones enjardinades i la renovació de l’enllumenat públic amb tecnologia led.

El termini d’execució de la remodelació és, aproximadament, de quatre mesos, amb un cost total de 590.001,37 €. D’aquests, la Diputació finançarà 520.337,40 €.

Segells de reconeixement d'administració oberta