Esteu aquí: Inici Hisenda Notícies Notícies 2023 Subvenció per a la reposició del paviment dels carrers Joan Lamote de Grignon i Isaac Albéniz

Subvenció per a la reposició del paviment dels carrers Joan Lamote de Grignon i Isaac Albéniz

Subvenció per a la reposició del paviment dels carrers Joan Lamote de Grignon i Isaac Albéniz

La Diputació de Tarragona ha concedit una subvenció de 9.059,79 euros
Subvenció per a la reposició del paviment dels carrers Joan Lamote de Grignon i Isaac Albéniz Imatges de l'abans i el després de l'actuació a La Llevantina.
27/09/2023

La Diputació de Tarragona ha concedit una subvenció de la línia de subvencions per restablir els béns i serveis dels ens locals afectats per fenòmens meteorològics i altres situacions excepcionals 2023 per l’execució de l’actuació “Reposició del paviment dels carrers Joan Lamote de Grignon i Isaac Albéniz”, per import de 9.059,79 euros.

Durant els aiguats de Santa Tecla de 2022, l’Ajuntament de Tarragona va haver de fer actuacions d’emergència als carrers Joan Lamote de Grignon i Isaac Albéniz de la urbanització La Llevantina, que tenien els paviments totalment malmesos.

Aquesta actuació destinada a garantir la prestació dels serveis municipals afectats ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona.


Segells de reconeixement d'administració oberta