Esteu aquí: Inici Hisenda Notícies Notícies 2024 L’Ajuntament de Tarragona tanca l’exercici comptable de 2023 amb un romanent de tresoreria de 7,4 milions d’euros

L’Ajuntament de Tarragona tanca l’exercici comptable de 2023 amb un romanent de tresoreria de 7,4 milions d’euros

L’Ajuntament de Tarragona tanca l’exercici comptable de 2023 amb un romanent de tresoreria de 7,4 milions d’euros

S'adjudica el contracte de neteja a l'empresa GBI Paprec
06/03/2024

L’Ajuntament de Tarragona tanca l’exercici comptable de 2023 amb un romanent de tresoreria de 7,4 milions d’euros, després de la liquidació del pressupost. L’execució dels ingressos corrents ha estat del 98,64%, mentre que la despesa corrent s’ha situat en el 96,21%. El conseller Berni Álvarez, president de la Comissió Informativa d’Economia i Hisenda que s’ha celebrat aquest matí, ha valorat positivament que el termini màxim de pagament a proveïdors és de 17,27 dies, per sota dels 30 dies establerts per llei. “Des del primer dia que vam arribar al Govern d’aquesta ciutat hem treballat per estabilitzar els comptes. L’objectiu és racionalitzar la despesa, controlar els ingressos potenciant les inversions”, remarca Berni Álvarez.

Álvarez ha recordat que enguany compten amb un impediment que “ho condiciona tot que són les regles fiscals. Arran de la pandèmia la Unió Europea les va suspendre, la qual cosa va permetre als ajuntaments destinar el romanent de tresoreria a despesa corrent, però ara per ara no podem”.

Per altra banda, la Comissió Informativa de Contractació ha aprovat la proposta d’adjudicar a l’empresa GBI Paprec com a adjudicatària del lot 1 consistent en el servei de transport i recollida de residus urbans, neteja viària, neteja de platges, terrenys i camins municipals i informació ambiental i del lot 2 consistent en el servei de gestió de la deixalleria municipal, que es proposa adjudicar a l’empesa Formació i Treball, empresa d’Inserció, SLU. Un cop aprovat per comissió informativa ara serà el Consell Plenari del proper divendres, 15 de març, qui faci l’aprovació definitiva de l’adjudicació.

Segells de reconeixement d'administració oberta