Esteu aquí: Inici La ciutat Nadal a Tarragona

Tarragona, el millor regal

Durant el 2020, la crisi sanitària ha provocat canvis en les nostres vides i la campanya de Nadal no pot oblidar les mesures i restriccions que marcaran unes dates tan especials. Per això, aquest any, malgrat tot el el context, volem llançar un missatge d’optimisme i convidar-vos a gaudir de les festes dins de la ciutat, a viure un Nadal íntim i segur, solidari amb el comerciants del nostre barri i generós amb les persones més vulnerables. Un Nadal que més que mai posa en valor la proximitat i els detalls quotidians!
 

La gimcana dels aparadors de Nadal

Participa en el gran concurs de la gimcana de comerços de Tarragona: reomple la teva butlleta i guanya fantàstics premis! El joc està adreçat a nenes i nens d'entre 4 i 14 anys, que hauran de visitar totes i cada una de les botigues participants. Informa't dels detalls de la gimcana en aquest enllaç.
 

Gran sorteig de Reis TGN

Del 28 de desembre al 5 de gener, cada cop que facis una compra en qualsevol dels establiments adherits a l’app Som Comerç TGN que participin al sorteig, sigui de l'import que sigui, i registris la compra amb l’app a través del QR o bé identificant-te amb el teu DNI, automàticament entraràs al sorteig d’un dels 24 vals de compra per valor de 250 €, 800 € i 1.000 € per a l’adquisició de vehicles de mobilitat personal (VMP) sostenibles. Consulta'n les bases detallades.
 

Activitats organitzades

Consulta en aquest enllaç totes les activitats que s'organitzen aquestes festes o bé cerca-les per temes a través dels següents espais:

 

Segells de reconeixement d’administració oberta