Esteu aquí: Inici La ciutat Nadal a Tarragona Som Comerç TGN

Som Comerç TGN

En aquest espai et mostrem totes les activitats organitzades per la Conselleria de Comerç durant les festes de Nadal de 2020-2021.

Concurs d'aparadors

La Conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, amb col·laboració amb l’Associació de comerciants Via T Tarragona-Shopping, ha convocat el III Concurs d’Aparadors de Nadal a Tarragona. Els comerciants que estiguin interessats a participar-hi es poden inscriure al concurs fins el proper 7 de desembre. Consulta aquí la manera de fer-ho.

La gimcana dels aparadors de Nadal

Participa en el gran concurs de la gimcana de comerços de Tarragona: reomple la teva butlleta i guanya fantàstics premis! El joc està adreçat a nenes i nens d'entre 4 i 14 anys, que hauran de visitar totes i cada una de les botigues participants. Informa't dels detalls de la gimcana en aquest enllaç.

Nadal Musical

Organitzat per l'Associació de Comerciants VIA T i la Conselleria de Comerç Ajuntament de Tarragona, el Nadal Musical consta de 20 actuacions itinerants en viu als carrers del centre i barris: xarangues, jazz, grups i molts altres artistes, amb l'objectiu de dinamitzar les zones comercials de Tarragona. Consulta'n aquí tot el calendari.

Viu el Nadal

Fins al 27 de desembre la Conselleria de Comerç també ofereix actuacions d’animació itinerant infantil i familiar als carrers de les principals zones i àrees comercials de Tarragona. Consulta-les en aquest enllaç.


Actes dia a dia

Actualment no hi ha elements dins d'aquesta carpeta.

Segells de reconeixement d’administració oberta