Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2013 El Club dels Tarraconins celebra el 5è aniversari amb nous avantatges

El Club dels Tarraconins celebra el 5è aniversari amb nous avantatges

El Club dels Tarraconins celebra el 5è aniversari amb nous avantatges

Els nous socis del Club podran aconseguir el disc de les Macedònia.
El Club dels Tarraconins celebra el 5è aniversari amb nous avantatges Foto: Mauri Fernández
28/05/2013

 

El Club dels Tarraconins celebra el seu 5è aniversari amb una campanya de nous avantatges per tots els socis i sòcies; una iniciativa que vol arribar a tothom i que va més enllà de la pròpia festa; que finalment enguany es transformarà en diverses celebracions a diferents espais, com la participació a les festes dels barris.

Els nous avantatges es plasmen en 5 descomptes acordats en diverses empreses del sector de l’oci del Camp de Tarragona. Com són: OCINE, Aquópolis, Mas de Teret, Jigsaw i Club de Vela Platja Llarga. Els descomptes tindran validesa fins a finals d’aquest 2013.

Els descomptes que s’ofereixen als socis del Club dels Tarraconins són els següents

 

  • OCINE: Preu especial de 5,5 € per la compra d’una entrada de cine. Les pel•lícules 3D tenen suplement.
  • Aquópolis: entrada gratuïta per als Tarraconins comprant una entrada d’adult.
  • Mas de Teret: 25% de descompte en totes les activitats a cavall.
  • Jigsaw: matrícula gratuïta i 2 dies a la setmana, només 54 €/mes.
  • Club de Vela Platja Llarga: 25% de descompte en la primera activitat.

 

La Nineta i l’Ivori volen recordar a tots els tarraconins i tarraconines que per tenir el descompte en cadascun dels avantatges hauran de presentar el seu carnet de soci del Club.

Per altra banda, i fruit d’una col·laboració entre el grup Macedònia i el Club dels Tarraconins, els nens i nenes que es facin socis del Club a partir del dimarts 28 de maig aconseguiran el nou CD del grup Macedònia, Desperta. Només el podran aconseguir els 300 primers nous socis.

Tota la informació relacionada amb la campanya de nous avantatges del Club dels Tarraconins la podreu trobar al web www.tarraconins.cat

Segells de reconeixement d’administració oberta