Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2013 El Fòrum d'Entitats començarà el dia 7 de gener

El Fòrum d'Entitats començarà el dia 7 de gener

El Fòrum d'Entitats començarà el dia 7 de gener

L'esdeveniment comptarà amb una Fira d'Entitats, instal·lada a la Rambla Nova, i un Marketplace a l'Hotel d'Entitats.
El Fòrum d'Entitats començarà el dia 7 de gener Cartell del Fòrum d'Entitats
03/01/2013

 

L'Ajuntament de Tarragona ha presentat el Fòrum d’Entitats que tindrà lloc a la ciutat els dies 7, 8 i 9 de gener. Aquesta activitat promou una nova consciència que afavoreix l’entramat social i empresarial i té com a referent la Responsabilitat Social Corporativa, sota tres propostes:

  • Una Fira d’Entitats, amb la participació de més de 25 associacions procedents d’arreu de les comarques tarragonines, que podran mostrar les seves activitats al públic.
  • Formació, com a complement pel desenvolupament de les entitats
  • Marketplace, un espai per dialogar entre les empreses i les entitats, de finançament, complicitats i treball conjunt per generar punts d’unió i trobar una línea de col·laboració

 

“El Fòrum d’Entitats té un cost zero, es tracta d’estalviar però d’intentar reactivar l’economia. Per això, els estands de la Fira d’Entitats s’aprofiten de la Fira d’Artesans”, ha manifestat Francisco Zapater, regidor de Relacions Ciutadanes i Universitats de l’Ajuntament de Tarragona.

Mentre que la Fira d’Entitats estarà a la Rambla Nova, la formació i el Marketplace tindran lloc a l’Hotel d’Entitats, enclavat al Palau de Congressos. Es tracta d'un espai multi usos de titularitat municipal que fa uns 15 anys que funciona amb un règim similar a la multipropietat: les entitats s’allotgen a l’Hotel quan no poden tenir un local propi, ja sigui per hores o per dies.

Han assistit a la presentació del Fòrum d’Entitats, Jordi Rovira, delegat de la Federació Catalana de Voluntariat i Òscar Hinojosa, director de l’Hotel d’Entitats, que acompanyaven a Francisco Zapater, regidor de Relacions Ciutadanes i Universitats de l’Ajuntament de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta