Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2013 La Jornada "Europa a les Escoles" mostra els projectes europeus de les escoles de Tarragona

La Jornada "Europa a les Escoles" mostra els projectes europeus de les escoles de Tarragona

La Jornada "Europa a les Escoles" mostra els projectes europeus de les escoles de Tarragona

Una cinquantena de persones van participar ahir a la jornada “Europa a les escoles” celebrada a l’Institut Municipal d’ Educació de Tarragona. L’objectiu era fer un intercanvi de bones pràctiques entre diferents centres que els darrers cursos han dut a terme projectes educatius europeus.
16/05/2013

 

Durant la jornada es van conèixer projectes europeus duts a terme a les escoles en diferents modalitats com ara els Comenius Regio, Comenius multilaterals, Grundvitg o e-Twinning.

Europe Direct Tarragona i l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona col·laboren des de fa temps per difondre aquest tipus de projectes a les escoles tant de primària com secundària i els ofereixen suport tècnic per aconseguir dur a terme els seus projectes” ha manifestat Joan Sanahujes, conseller d’Ensenyament de Tarragona.

Des de l’Ajuntament s’ha impulsat el Comenius Regio “Biodiversitat: Jardins romans i jardins del Loire” entre l’escola Pràctiques i l’escola Guillaume Apollinaire d’Orleans. Aquest projecte ha rebut nombrosos reconeixements tant a l’estat espanyol com a França.

Aquesta jornada s’enmarca dins del programa d’activitats organitzat des de l’oficina Europe Direct Tarragona per a celebrar la Setmana d’Europa i l’Any Europeu de la Ciutadania.

Segells de reconeixement d'administració oberta