Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2013 L'Ajuntament presenta el programa "Mobipro-EU"

L'Ajuntament presenta el programa "Mobipro-EU"

L'Ajuntament presenta el programa "Mobipro-EU"

"Pràctiques i oportunitats en el mercat laboral alemany"
28/06/2013

 

El pròxim dilluns 1 de juliol l’Ajuntament de Tarragona, amb la participació de la xarxa Eures, organitza la Jornada Mobilitat Juvenil – Alemanya – Tarragona a càrrec del tècnic d’Educació Cultura i Esports, sr. Jürgen Claus, del districte d’Osnabrück (Alemanya).

L’objectiu és promoure la col·laboració i participació educativa de la ciutat de Tarragona, especialment els centres educatius, en Programes Educatius Europeus i altres opcions formatives com les estades o els contractes de pràctiques per a la formació professional.

La Jornada es desenvolupa en relació a la visita d’un tècnic de la regió alemanya d’Osnabrük, que exposarà les opcions de cooperació o compartir programes i actuacions educatives, com ara els Programes Europeus Comenius Regio, Erasmus, Leonardo da Vinci... o estades i contractes en pràctiques en el marc del programa MobiPro-EU i la xarxa EURES.

La sessió del matí s’adreça a centres educatius i tècnics o responsables d’activitats de formació professional. La de la tarda als joves i la ciutadania interessats en conèixer i prendre contacte amb els esmentats programes.

Lloc: Espai Jove Kesse. Carrer St. Antoni Maria Claret 12-14, 43005 - Tarragona, España

Podeu trobar més informació al web de Joventut: www.tarragonajove.org/Equipaments/Espai_Jove_Kesse/

Segells de reconeixement d'administració oberta